Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 21 évesen még lehetek hajlékony?

21 évesen még lehetek hajlékony?

Figyelt kérdés
Mindig is csodáltam azokat az embereket akik képesek spárgát csinálni és egyéb hajlékony mozdulatokat. Erre irányulna a kérdésem, hogy kitartó munkával és idővel még én is képes lehetek erre vagy ezt jobb lett volna korábban elkezdeni és már fizikálisan nincs rá esélyem? Én nagyon elszánt vagyok és nagyon szeretném ezt megvalósítani és ha lehetséges akkor képes vagyok sokat tenni érte. Előre is köszönöm a válaszokat.
2015. nov. 8. 00:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Akár 42 évesen is. Ahogy mondod, kitartó munka és idő kérdése. Nem kell beledögleni, napi 1/4 óra is csodát tesz.

De azt azért ne várd hogy egy hónap múlva spárgázni fogsz...

Meg persze szép dolog a szorgalom, de sokkal hatékonyabb a dolog ha valaki olyan vezet, aki tudja mit csinál. Legjobb volna ha keresnél egy jóga vagy pilatesz csoportot.

2015. nov. 8. 00:36
 2/3 *Glissade* ***** válasza:

Egyénfüggő. Sok mindenen múlik a hajlékonyság...

Az hogy mikor kezded el, csak egy dolog a sok közül!

2015. nov. 8. 13:59
 3/3 *Glissade* ***** válasza:
Bár egy elég fontos tényező, hogy mikor kezded fejleszteni, de nem az egyetlen tényező. :)
2015. nov. 8. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!