Melyik országokban jártál eddig?
Magyarország, Szerbia, Szlovákia, Csehország, Horvátország
Ennyi.
Csehország tetszett a legjobban, Prága nagyon hangulatos város, de a Brno is tetszett és az egész ország szép.
Igazából olyat nem tudok mondani, ami a legkevésbé, mert mindenhol jól érzem magam. :)
Jövőre már van 2 lefoglalt utunk: márciusban Londonba utazunk, júliusban pedig Budva az úti cél. Nagyon várom már mindkettőt.
21N
Sok ázsiai ország, a legjobbak sorrend nélkül: Indonézia, Nepál, Kína, Egyiptom, Sri Lanka, Myanmar, India,
Legkevésbé: Malajzia
40
Teljesseg igenye nelkul:
Amerika, Anglia, Kanada, Horvatorszag, Belgium, Hollandia, Franciaorszag, Csehorszag, Szlovakia, Ausztria, Nemetorszag, Spanyolorszag, Lengyelorszag, Szlovenia, Olaszorszag, Gorogorszag, Torokorszag, Egyiptom...
26
Magyarország (itt lakom)
Ausztria (többször is)
Németország (többször is)
Svájc
Csehország
Szlovákia (többször is)
Lengyelország
Szlovénia (csak átutazóban)
Olaszország
Horvátország (többször is)
Szerbia (csak átutazóban)
Bosznia-Hercegovina (csak átutazóban)
Bulgária (csak átutazóban)
Görögország
28 éves vagyok
27 vagyok, 12 országban jártam eddig, de remélem egyszer öszeér a két szám.
HUN, SVK, AUT, GER, NTH, CRO, FRA, MEX, TOG, RSA, USA, SWE
SWE volt a legjobb, Togo a legrosszabb.
Ázsia: Malajzia, Szingapúr, Hongkong, Kína, Makao, Thaiföld.
Amerika: Kanada
Európa: Finnország (itt élek), Svédország, Norvégia, Izland, Dánia, Észtország, Hollandia, Franciaország, Németország, Szlovákia, Cseh, Ausztria, Horvatország, Olaszország, Portugália, Svájc, Lichteinstein, Magyarország.
Ausztrália: Ausztrália, Új-Zéland.
Afrika: na ez még kimaradt.
Legjobban Szingapúr tetszett. Legkevésbbe Olaszország, de csak azért mert kiraboltak, maga az ország tetszett.
33
Európa:Ausztria,Svájc,Olaszország,Horvátország,csehország,Németország,Szlovákia,Szlovénia,Románia,Szerbia,Macedónia,Görögország
Ezen kívül :Egyiptom,Törökország
Jövőre viszont készülök egy nagy ázsia tour-ra,vagy ha összejönnek a dolgok úgy ahogy szeretném,akkor egészen a csendes óceáni szigetvilágig akarok menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!