Amikor kérdezik, hogy melyik országokban jártál már akkor azt is mondod amiben csak átutazóban voltál?
nem.
Az, hogy átszálltam egy reptéren, annak semmi jelentősége.
Nem.
Én Olaszországon utaztam át autóval többször is, de autópályán mentünk, esetleg megálltunk egy wc-pihenőnél, de nem láttunk semmit, nem találkoztam olaszokkal, nem ettem olasz kajákat, stb. Csak azóta mondom, hogy voltam Olaszországban, mióta eltöltöttem 3 napot Velencében :)
Nem igazán.
Bár általában meg szoktunk állni az érdekesebb országokban ha autóval megyünk, de azokat se nagyon szoktam felsorolni.
Pl. voltam Mostarban kétszer is, mert Horvát nyaralásunk után arra jöttünk haza, de ha megkérdezik sose jut eszembe azt mondani, hogy voltam Boszniában. :)
Ugyanígy Koppenhágában is voltunk egy órácskát, hogy lássuk a várost, de alapvetően nem mondanám, hogy láttam Dániát.
Majd ha ott töltöttem pár napot és többre emlékszem néhány háznál meg parknál akkor mondom, hogy voltam ott. :)
naja, én voltam egyszer nem egészen 20 percet Krétán a reptéren :D előtte meg 1 hetet Santorinin :D
Szlovákián is át kellett utaznunk, mikor Lengyelországba vagy Csehországba mentünk. mondjuk ott már voltam pár városban többet mint átutazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!