Melyik országokban jártál már és melyik tetszett legjobban?
U.S.A
Ausztria
Németország
Ukrajna
Románia
Szlovákia
A legjobban az U.S.A tetszett különösen Manhattan és Florida. Szlovákiába minden nyáron 3-4 szer kimegyek a Tátrába .Imádok ott túrázni...
Olaszország, Ausztria, Franciaország, Spanyolország, Anglia, Németország.
Olaszország tetszett a legjobban.:)
Olaszorszag, Nemetorszag, Ausztria, Szlovenia, Horvatorszag, Görögorszag, Franciaorszag, Csehorszag, Szlovakia, Szerbia.
Nalam Olaszorszag a favorit, Romaval az elen :) Szerintem fantasztikus az a hely, mindig olyan erzesem van, mintha ott nem lenne semmi gond (TUDOM, hogy nem igy van), tetszik az emberek mentalitasa, Roma meg egyszerüen lenyügöz engem teljesen.
Australia, Thaiföld, U.S.A., Canada, Singapur, egesz nyugat Europa.
A legjobb Canada meg Australia volt.Ott az emberek nagyon kedvesek a tajak szepek.
Szlovákia - Pozsony, Rév-Komárom, sítúrák - tetszettek
Szlovénia - Rafting a Socán (állatkirály) - Skociane? - barlangtúra
Románia(Erdély) - Tordai-hasadék, Gyilkos-tó, Kolozsvár, Csíksomlyó, Gyulafehérvár
Bulgária - Aranypart, Neszebár, Rila
Csehország - Prága - eszméletlen
Lengyelország - Krakkó, Auschwitz, Wielicka(sóbánya)
Horvátország - Dalmát-tengerpart, Isztria
Görögország - Katerini és Szaloniki környéke, Meteorák
Ausztria - Bécs, Graz, Linz, sítúrák
Svájc - Genf, Zürich
Németország - München, Stuttgart, Frankfurt, Köln - a Dóm király
Belgium - Brüsszel, Antwrepen - nagyon klassz
Luxemburg
Spanyolország - Barcelona (Rambals, Sagrada Familia)
Franciaország - sítúrák, Annecy, Párizs (többször is, nagyon bejött)
Olaszország - Szicília (Taormina, Enna, Etna voltak a legjobbak), Nápoly (Vezúv klassz), Róma (szuper), Pisa Verona, Firenze, Velence(na, ez nem jött be)
Portugália - Liszabon, Coimbra, Porto, a Duero-völgye, és a déli-parton Lagos-Sagres környéke mind király
Ciprus- szuper
Egyiptom - Kairó, Piramsok (állat) Abu-Szimbel, Karnak, Asszuáni-gát
Amit még nagyon szeretnék látni: Mexikó, Chile Peru, Moszkva és Szentpétervár, Angkor Vat
Szlovákia, Románia, Ausztria, Németország, Franciaország, Belgium, Luxemburg, Hollandia, Olaszország, Lettország, Litvánia, Észtország, Finnország, Szerbia, Montenegró.
Finnország az abszolút kedvenc, gyönyörűbb helyen még nem jártam. Nyugodt, szép, természetes ország, úgy fogadnak el, ahogy vagy, nyugodtan lehet élni, kirándulni szép helyeken és sportolni. De ha síelésről van szó, akkor Olaszországnál nincs szebb hely. (De Montenegró sem rossz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!