Milyen országokban jártatok már? Hová utaznátok el legközelebb?
Görögország, Olaszország, Románia, Szlovákia, Ausztria, Horvátország.
Az összes európai ország + Brazília.
Ahol voltam: Horvátország, Ausztria, Anglia, Csehország, Olaszország, Hollandia, USA, Szingapúr
Szeretnék: Franciaország, Belgium, Spanyolország, Románia (Erdély), Németország, Törökország, Ausztrália, Új-Zéland, skandináv országok
Ausztriában, Horvátországban, Görögországban, Olaszországban, Angliában, Bulgáriában, Montenegróban és Szerbiában voltam.
Bosznia-Hercegovinába, Franciaországba, Thaiföldre, Brazíliába, Kubába, Jamaicába, Ausztráliába és Kanadába mennék!
Ahol jártam: Anglia+Skócia, Franciaország, Spanyolország, Németország, Belgium, Hollandia, Svédország, Norvégia, Svájc, Ausztria, Olaszország, Szlovénia, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Bosznia, Horvátország, Törökország, Tunézia, Egyiptom.
Ahová szeretnék eljutni: Oroszország (Szentpétervár) és Dubai
én eddig montenegróba és minden magyarországgal szomszédos országba voltam.
szerintem montenegróba budvába menj
jó hely!!!!!!!!!!
Eddig voltam: Anglia, Olaszország, Belgiumban 4x, Franciaország, Horvátország, Ausztria.
Ahová szeretnék: Mééég Angliaa :) és persze az USA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!