Hogyan kezdjek neki?
Egyenlőre tanuld a francia nyelvet. A többivel ráérsz majd foglalkozni. Most hiába írom le, hogy miképpen, hogyan érdemes kimenni, mert addigra ahogy mondani szokták"sok víz lefolyik a Dunán"
Tanuld a nyelvet
tanulj valami jó kis szakmát
és ha lesz még gyakori 5 év múlva akkor tedd fel a kérdésedet újra.
Nem tudom, hogy te vagy kérdező a buttmaki felhasználó. Ha igen akkor megkaptam az üzenetedet, ha nem akkor úgyis olvassa ő is amit ide leírtam.
Igen, igazad /igaza van, hogy nem "egyenlőre" hanem "egyelőre" a helyes szó. A lényeg akkor is érthető. tanulj nyelvet..
buttmaki.. ha itt is találsz nyelvtani hibákat akkor javítsd ki magadnak. Én már annak is örülök, hogy Diszgráfiával csak kis hibák vannak. Mert így látom a sok gyakorlás eredményét..
Milyen tanulmányokat folytatsz?
Mert ha még nem jársz egyetemre, legegyszerűbb az érettségi után vagy a felsőoktatás közben Erasmus vagy egyéb lehetőségekkel kijönni Franciaországba, itt aztán majd meglátod.
Ehhez azonban úgy kell tudnod a nyelvet, hogy az itteni felvételin - mindegy, milyen szakra jelentkezel -, minimum 14/20-as eredményt érj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!