Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha részt szeretnék venni egy...

Ha részt szeretnék venni egy auschwitzi utazáson ehhez kell motivációs levelet írnom. Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Azt mondták a levélnek tartalmaznia kell, hogy miért szeretnék elmenni milyen hozzá kapcsolódó élményeim és ismerteim vannak de azt nem mondták, hogy például a nevem le kell-e írni, hogy hova járok iskolába, mit tanulok vagy bármi mást.Mivel még soha nem írtam ilyen jellegű levelet utána néztem interneten de csak olyan mintákat találtam ami munkafelvételhez szükséges.Mit kell tartalmaznia egy ilyen levélnek, mik azok amit feltétlenül bele kéne írnom és mi az ami hanyagolható?

2014. márc. 23. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nehogy elmenj már oda! Tök kamu az egész. Én voltam ott. Amikor sorba álltunk a jegyért, feltűnt, hogy aki már kifelé jönnek röhögnek. A barakok két emeletes munkásszállók voltak. Sok ilyen épületbe bementünk, a falak telis-tele vannak kamus fotókkal, a deportáltak szemüvege mind egyforma, mintha egyszerre gyártották volna le. A hajak nem igazi hajak, hanem kender. Kamusak a deportáltak számai. Ha jól emlékszem 2 kemence van, de lehet, hogy négy. Csodálkoztunk, hogy olyan horribilis számú embert naponta-amit mondtak-hogy tudtak elégetni. A zsidók pénzelik ezt az egész kamut.
2014. márc. 23. 19:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát az igen..pedig azt olvastam,hogy több ország is adott nem kevés pézt erre a célra..minden esetre köszönöm szépen akkor átgondolom ezt mégegyszer.
2014. márc. 24. 08:52
 3/3 rohamcsiga112 válasza:
51%
Szia. Szerintem a leveled megírásával is felesleges időt töltened, mert egy dolog hogy ki mit hallott Auschwitzról, de viszont az nem egyenértékű a látottakkal. Az előző válaszolónak igazat adok mert ez csak egy még csak jól megrendezett kamunak sem mondható. Én is ugyanezekkel találkoztam 3éve, hogy a képek eredetiségének is csak a buta nép hisz pedig lerí mindről hogy kamu, a kederkóc haj az csak hab a tortán. A szállásokról ott nem is beszélve, az az egyedüli ami hitelesen nyomortelep a tisztaságukról és higéniájukról nem is beszélve. Fölösleges erre időt szánnod.
2014. márc. 24. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!