Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Amerikába így kimenni 2-3...

Amerikába így kimenni 2-3 évre? Repülőjegy le van foglalva

Figyelt kérdés

Alig 1 hónap múlva megyek Brooklynba, találtam egy klassz kis albérletet, lakótársakkal, rögtön oda megyek elsőnek, azonnal költözhető is..Csupán 2-3 évre megyek, leginkább dolgozni, nem igazán számít a lakás kinézete, de ez amúgy is szép és újszerű..Munkának elég lesz egyenlőre bébisitter, takarítőnő, vagy pincérnő..Modellkedem is, 5 éve, meg van női szabó szakmám technikusival, tanfolyamaim, érettségim, végeztem főiskolát. Folyékonyan beszélek angolul, megtanultam az angol és amerikai közti különbségeket. Költőpénznek viszek 200 ezer ft-ot, megnézek annyi nevezetességet, ami ebből az összegből kifutja. Aztán havonta mindig megnézek valamit, kipróbálok dolgokat, helikopter, komp, stb stb..Aztán évek múlva, mire ez megtörtént, lehet hogy ott maradok élni az életemet, vagy hazajövök. Amerika, így?

-Hogy kell metró bérletet váltani, hol?

-A belépőkre valami New york pass?

-Van olyan kártya, amivel több mint 13a országban lehet telefonálni.. Arról infó?

2015. aug. 28. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hahaha, igy pentekre igen jo feluditoek ezek az eszetlen kitalaciok. Ugyes vagy kerdezo, sikerult elszorakoztatni szerintem mindenkit :)

Jo utat!

2015. aug. 28. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 10-es, csak reszben van igazad. Igaz, hogy ESTAval csak 90 napig lehet tartozkodni USA teruleten, es munkat nem szabad vallalni, Viszont nem igaz, hogy a 'hatosagok" ahogy nevezed oket, nrogton ki fogjak toloncolni. Emberek ezrei, ha nem millioi illegalisan elnek. Amig nem kovetett buncselekmenyt, kicsi az esely hogy eszre fogjak venni. Munkat csak illegalisan tud vallalni, tehat nem mehet dolgozni valami nagy korporaciohoz, peldaul, de meg a kisebb cegeknel is minding elkerik US utlevelet vagy zold kartyat. Ha beteg, elmehet egy ingyenes klinikara vagy maszek orvoshoz, vagy korhazba, de fizetnie kell. New Yorkban egy korhaznak kotelessege segelyt nyujtani, attol eltekintve hogy a dolgozo legalis vagy nem. Egyre tobb helyen megengedik autovezetest es mehet iskolaba is. Mind a penz kerdese. Szoval nem olyan remenytelen, de persze nehezebb lenne az elete mint egy legalis bevandorlonak.
2015. aug. 28. 23:22
 13/13 anonim válasza:
Milyen oldalon találtál / kerestél albérletet Amerikában?
2015. szept. 27. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!