Amerikába így kimenni 2-3 évre? Repülőjegy le van foglalva
Alig 1 hónap múlva megyek Brooklynba, találtam egy klassz kis albérletet, lakótársakkal, rögtön oda megyek elsőnek, azonnal költözhető is..Csupán 2-3 évre megyek, leginkább dolgozni, nem igazán számít a lakás kinézete, de ez amúgy is szép és újszerű..Munkának elég lesz egyenlőre bébisitter, takarítőnő, vagy pincérnő..Modellkedem is, 5 éve, meg van női szabó szakmám technikusival, tanfolyamaim, érettségim, végeztem főiskolát. Folyékonyan beszélek angolul, megtanultam az angol és amerikai közti különbségeket. Költőpénznek viszek 200 ezer ft-ot, megnézek annyi nevezetességet, ami ebből az összegből kifutja. Aztán havonta mindig megnézek valamit, kipróbálok dolgokat, helikopter, komp, stb stb..Aztán évek múlva, mire ez megtörtént, lehet hogy ott maradok élni az életemet, vagy hazajövök. Amerika, így?
-Hogy kell metró bérletet váltani, hol?
-A belépőkre valami New york pass?
-Van olyan kártya, amivel több mint 13a országban lehet telefonálni.. Arról infó?
Hahaha, igy pentekre igen jo feluditoek ezek az eszetlen kitalaciok. Ugyes vagy kerdezo, sikerult elszorakoztatni szerintem mindenkit :)
Jo utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!