Azokhoz szól a kérdésem, akik utaztak már ESTA-val Amerikába, hogy ment a dolog?
Tudom, hogy 90 napig érvényes, de a repülőjegyekről érdeklődnék. Van összefüggés a kettő között? Mármint előbb kell megvennem a repülőjegyet, hogy megkapjam az ESTA-t? Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de hallottam már mindenfélét. És még valami: elég ha csak az oda-jegyem van meg, vagy ajánlott ha már megvan a visszafelé is? Remélem érthető voltam. Előre is köszi a válaszokat!
23/N
Először kell az ESTA, a repülőjegy ráért később, mivel a repülési adatok kitöltés az ESTA kérelem benyújtásakor nem kötelező.
Oda-vissza repülőjegy KELL!! Csak oda szóló jeggyel utazókat visszafordítják a határon! Oda-vissza repülőjegy, szállás foglalás, megfelelő anyagi fedezet kell ahhoz hogy beengedjenek.
Először is, köszönöm a válaszokat!
Hoppá, akkor így bonyolódik az ügy. Ejj. Szóval oda-vissza kell. kb. 800dodóval tudok menni, de barátokat látogatok meg, nagyjából kint is maradnék arra a 3 hónapra, nem csak pár hétre. Akkor majd így intézkedek, köszi még egyszer :)
Szia,
Bizony, én legutóbb 3 hétre mentem, de még ki is meg be is léptem vagy háromszor az USA-ba ezalatt. Semmi nyűg nem volt, 10 perc alatt végeztem mindenhol. Ha hosszabb időre mész, akkor tényleg érdemes bankszámlakivonatot vagy munkáltatóit vinned, bár nem eszik azért olyan forrón a kását. Egyébként, nem fordítanak vissza azért, ha nincs visszajegyed...nekem sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!