Olcsó repülőjegy Amerikába? AUtó kérdés is?
Júliusban szeretnék utazni Amerikába 3-4 hétre, mivel változó a repülőjegy ár, igazából nincs konkrét időpont, nyáron bármikor jó.
Retúr jegyre lennék kíváncsi.
ILLETVE érdekelne Amerikai használtautó weboldalak, úgy hallattam olcsóbb venni egy kocsit, mint bérelni... 21 év alatti vagyok, nem is tudnék bérelni...
500 dollár alatti kocsik érdekelnének.
Ha jol csalodom New York es Michigen allamokban 18 evesen is lehet kocsit berelni.
500 dollarert olyan kocsit kapsz hogy en ha fizetnel sem ulnek be melled!
Raadasul mikor kocsit veszel, le kell jelenteni a DMV-nek. Ha le van jarva a regisztracio akkor ujat kell csinalni. Helyi jogositvany nelkul nem csinalnak. Ha meg nincs lejarva a regisztracio akkor is a nevedre kell iratni, mert ha a rendor elkap, megbuntet. Helyi jogsi nelkul megis hogy fogod a nevedre iratni a kocsit es milyen lakcimet adsz meg?
Es a biztositasrol meg nem is beszeltem. A DMV csak akkor regisztral/ujit regisztraciot kocsin, ha igazolod hogy van ra biztositasod (kiveve, ha exportra veszed a joszagot...) 21 ev alatt es kulfoldikent olyan magas biztositasod lesz, hogy abbol kijon 2 premium auto fullos biztositasa egy evre!
Expedia, cheapoair, onetravel ... en ezeket hasznalom repjegy vasarlasra.
Csak retur jegyet erdemes venni. A 2 egyiranyu tobbe kerul, mint a retur. 1 iranyu jeggyel valszeg be sem engednek.
Lehet hogy talalsz kolcsonzot aki kiadja a kocsit fiatal korod ellenere is, de keszulj az extra koltsegekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!