New York-ból Budapestre tudok venni olyan repülőjegyet ami csak ODA (egy útra) szól?
Figyelt kérdés
Jelenleg New York-ban vagyok, de lehet, hogy a közeljövőben haza szeretnék majd utazni. Tudok venni olyan repülőjegyet ami csak egy útra szól? A jegyek foglalásánál mindenhol, csak oda-vissza tudok jegyet venni. Létezik egy útra szóló jegy? Hol érdemes venni? Hol a legolcsóbb?2014. márc. 3. 19:04
1/9 anonim válasza:
Persze, hogy van, csak be kell jelölni, hogy egyirányú utat szeretnél.
2/9 anonim válasza:
Bebaszna, ha nem lenne one-way ticket.
3/9 anonim válasza:
van de nem sokkal olcsobb
most neztem eppen (igaz BUD JFK utvonalat) a retur jegy 733 a 1-way pedig 642.
5/9 anonim válasza:
Lehetőséged van rá, de ez nem jelenti azt, hogy tudsz is (funkcionális analfabetizmus)
7/9 anonim válasza:
"Bebaszna, ha nem lenne one-way ticket." :DDD
ez kb. olyan kérdés, mint a Bécsbe kell e utlevél :D
"A jegyek foglalásánál mindenhol"- mindenhol van egy kis négyzet ahol be tudod jelölni, hogy oda vagy oda-vissza.. jajj istenem, ezek után hadd kérdezzem már meg, hogy hogy jutottál ki -oda-vissza jeggyel? :D
8/9 anonim válasza:
A Norwegian-t már mondtam, Torontoból és Montrealból (mindkettőbe két rozsdás petákért kb. napi száz járat van a három New York-i reptérről) van Air Transat, Corsair. Csak ügyesen, hagyományos légitársasággal egy irányú jegyet venni igencsak drága. Ezek olcsóbbak. Ha méretes mázlid van akkor a Sunwing megint árul Toronto-Barcelona jegyeket, volt az már 150 dollár is, annál olcsóbb transzatlanti nem error fare jegyet még életemben nem pipáltam.
9/9 anonim válasza:
Singapore Airlines- Frankfurtig és onnan Ryan Air- Frankfurt Hahn pedig vonattal, busszal megközelíthető.
Gondolom arra voltál kiváncsi, h van-e olcsó lehetőség. Van, de áldozatot kell hozni érti. Ha már itt vagy New Yorkban, akkor biztos megtapasztaltad, h van időt, vagy pénzt tudsz nyerni. Mind a kettőt nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!