Kell útlevél szám a repülőjegy foglalához ha irodában intéztem, illetve az esta igényléséhez ha az USA-ba utaznék? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Lejárt a régi útlevelem, már voltam kint az Egyesült Államokban úgy emlékszem hogy megadtam de kötelező is? Illetve amikor megigénylem az új útlevelet ugye még nem kapom meg előre az útlevél számot? Lehet ugy az USA-ba repülőjegyet foglalni ha még nincs meg az ESTA-m? (Mert persze az is lejárt) előre is nagyon köszönöm a segitséget! :)2014. ápr. 14. 15:24
1/1 anonim válasza:
Vehetsz repülőjegyet. Az ESTA-t csak akkor intézd ha már megvan az új útleveled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!