Be kell mutatni a szállodafoglalási papírokat is, ha turistaként megyek New Yorkba?
Figyelt kérdés
Valamelyik kérdésnél olvastam, hogy a bordó útlevél és ESTA mellett be kell mutatni a szállodafoglalási papírokat is(illetve ha ismerősnél fogunk tartózkodni, akkor neki kell írni egy ilyen papírt).
Tényleg így van? Mert nem lenne jó, ha ennek a hiánya miatt fordítanának vissza a reptéren :(
2012. jan. 6. 23:47
1/9 anonim válasza:
Nem kell, de nem árt ha van ilyen papírod.
2/9 A kérdező kommentje:
Csomagbiztosítást érdemes kötni?
2012. jan. 7. 01:10
3/9 anonim válasza:
Nekünk be kellett mutatni, sőt még rá is kérdeztek és szóban is el kellett mondani, hogy hol van. Rákérdeztek a címre is.
4/9 anonim válasza:
Csomagbiztosítást nem kötöttünk, nem történt semmi baj.
5/9 anonim válasza:
Nem kötelező a szállásfoglalási papír, de nagyon erősen ajánlott. Mikor utoljára voltam, akkor tőlem is megkérdezték, hogy hol fogok megszállni és igazolást nem kértek, de azért nem árt ha nálad van.
6/9 A kérdező kommentje:
Ha a címet mondom, az elég lesz? De szerintem a biztonság kedvéért nálam lesznek a papírok is, nehogy ne engedjenek felszállni a gépre...
2012. jan. 7. 22:25
7/9 anonim válasza:
A gépre engednek felszállni, a new yorki repülőtéren kérik, amikor be akarsz lépni az országba.
8/9 A kérdező kommentje:
Értem, és előfordulhat hogy valakit visszafordítanak a new yorki reptérről? Mert az eléggé kellemetlen...
Hiába, mindenre oda kell figyelni.
Azt ellenőrzik ezzel, nehogy valaki (direkt) ottfelejtse magát? De egy kicsit túlzás akkor is...
2012. jan. 7. 22:51
9/9 anonim válasza:
Elvileg visszafordíthatnak a reptérről, de amikor én voltam egy lazább pasi ellenőrzött, nem volt semmi gond. Kb annyi volt ,hogy elkérte az útlevelet és ESTA-t, csinált képet, vett ujjlenyomatot és megkérdezte meddig maradunk és mi a célja az utazásnak. Persze mi is minden papírral fel voltunk szerelve (hotelfoglalás, visszafelé repülőjegy, biztosítás, ilyenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!