Ha részt veszek a zöldkártya lottón és esetleg a jövőben kimennék az USA-ba turistaként, e miatt visszafordíthatnak belépéskor?
A másodiknak van igaza!
A zöldkártyalottó fő célja, hogy számon tartsák, hogy kiknek áll szándékában az USA-ba költözni!!
Szerintem ez butasag!
En magam is palyaztam a zoldkartya lottora. Mivel nem huztak ki, kijottem turistakent, majd illegalis lettem, majd kesobb ferjhez mentem es ma mint allampolgar itt elek.
Tobb ismerosom van, akik szinten palyaztak regebben, de nem huztak ki oket, igy kijottek es innen kezdtek zoldkartya ugyben intezkedni. Sok ismerosom van, koztuk sokan jatszottak a lotton, de meg soha egyiktol nem hallottam ilyen sztorit.
Nagyon remélem,hogy nem,mert én is regeltem a lottóra és kedden utazom Floridába :)
Egyébként ha vissza is fordítanak,azt valószínűleg soha nem fogod megtudni,hogy ezért tették - nincs indoklási kötelezettsége a bevándorlási tisztnek,neked pedig nincs fellebbezési lehetőséged a döntése ellen:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!