Mennyibe kerül egy főre repülőjegy amerikába?
Mégis, mit jelent számodra az, hogy "Amerikába"? :D Mondd már el, légyszíves, mert nekem ez így kicsit értelmezhetetlen...
Amerika New York is, Los Angeles is, Peru meg Brazília... És még nagyjából millió másik ország/állam/város/falu... is.
Hawaii is "a merika" ;)
Amúgy tényleg pontosíthatnál! AMERIKA a kontinens neve.
Hú, függ egy pár dologtól...
- Az USA elég nagy, főleg, hogy oda tartozik még Alaszka és Hawaii is, minél messzebb mész, általában annál drágább lesz.
- Ha valami turisták által közkedvelt helyre látogatsz (pl. New York, Las Vegas), számíts arra, hogy a jegyed kicsit drágább lesz.
- Minél korábban foglalod le, annál olcsóbb.
- Minél tovább maradsz, annál drágább.
- Átszállások. Ha nem valami nagy a város, vagy a reptér, vagy nehezen lehet megközelíteni, és át kell szállni, magyarul többször repülsz, drágább.
- Ha ünnepek környékén vagy nyáron vásárolsz jegyet, szintén drágább lesz.
Én 190000-ért vettem repjegyet Amerikába, Houstonba, egész júliusra, kb. 4 hónappal az utazás előtt, szerintem ezzel még elég mázlista voltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!