Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldön a magányt hogyan...

Külföldön a magányt hogyan lehet legyőzni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 20:45
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
Én Spanyolországban turizmussal foglalkoztam, de a végzettségem egészen más. Szerintem annyira más a társadalmuk, mint a miénk, hogy nem lehet legyőzni a magányt.
2010. márc. 14. 18:49
 22/23 anonim ***** válasza:
55%

Ez egy picit megkésett válasz lehet, mert - ahogyan a kérdezz-felelekből látható, a kérdés kiirója már haza is utazott.

Még véletlenül sem szeretnám megbántani a kérdezőt, de a kérdést miért tette fel??? Negyedikén felteszi, 12-én pedig már okafogyottá is válik, mert már úton van hazafelé. Ilyen rövid idő alatt pedig még a UK-ban s nehéz felszámolni egy életet. Nagyon úgy néz, ki, hogy a hazautazás már a kérdés feltevésekor le volt zongorázva, és csak utólagos magyarázatot, bizonyítást várt. Az is örök titok marad, hogy mennyi idő után határozott így.

Tény az, hogy az Egyesült Királyságban tényleg nagyon nehéz barátokat találni, beilleszkedni.

2010. márc. 15. 12:33
 23/23 A kérdező kommentje:
ez mi?
2010. márc. 30. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!