Mit dolgoztok külföldön?
21:33
És ez a ~1500 fontos fizetés milyen szintűnek számít arrafelé? Csak mert én is gondolkodom mostanában külföldi tapasztalatszerzésen, de ez egy kicsit soványnak tűnik, főleg ha igaz amit az angliai lakhatási költségekről hallottam. Átszámoltam és most itthon alig kevesebb a nettóm.
22:56!
Szerintem nem egy rossz fizetés ez, mivel még nincs az informatikán belül angliai tapasztalatom, ezért nagyon is jó ez a fizu. Ha már 2-3 évet lehúztam itt, akkor simán meg lehet keresni a 2000-2500 fontot is. Ha pedig valami speciális tudás is van mellette akkor még többet is.
Én kellemesen kijövök ebből a pénzből.
Szállás: egyszemélyes, saját fürdőszobás szobát bérlek: 420 font/hó
Bevásárlás: 90-120 font/hó
Közlekedés: 120 font/hó
Szórakozás: 75-150 font/hó
mobiltelefon előfizetés: 19,90 font/hó
Az a tapasztatom, hogy az angol cégeknek ilyen pozicióban kell az angliai referencia, és ameddig ez nincs, addig is van esély a munkára, csak éppen az itteni pályakezdők fizetéséért. Viszont nagyon hamar el lehet érni egy jobb színvonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!