Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldön a magányt hogyan...

Külföldön a magányt hogyan lehet legyőzni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 20:45
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Egy fiatal kimegy, egyedül, dolgozni, tanulni.

De rátör egy iszonyatos honvágy, a család, barátok hiánya...mit lehet ilyenkor tenni?

2010. márc. 4. 20:46
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
ismerkedj új emberekkel, neten is akár
2010. márc. 4. 20:51
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
meg ha már a netet írtam, akkor haza lehet camozni ha értenek itthon hozzá
2010. márc. 4. 20:52
 4/23 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe a [link] oldalt.

Hasznos... :)

2010. márc. 4. 20:54
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Menj bulizz, barátkozz és nem lesz csepp honvágyad se.
2010. márc. 4. 20:59
 6/23 anonim ***** válasza:
29%
dugás
2010. márc. 4. 22:02
 7/23 anonim ***** válasza:
74%

Az utolsó válasz sem rossz tipp, de picit egysíkú. Kérdés az, hogy a kérdező már kint van vagy csak tervezi és beleéli magát a jövőbe.

Hasznosabb a nyelvtanulás. A helyi nyelv /meg/tanulása, ha olyan országba utazol, amelyiknek a nyelve nem Világnyelv (Pl. Hollandia, Ír Köztársaság, Dánia) Az egyedül úgysem megy, beiratkozol egy tanfolyamra, és máris új, hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedtél meg, esetleg egy harmadik országból.

2010. márc. 5. 12:09
 8/23 anonim válasza:
83%

Én pont így vagyok. Nekem kizárólag az tette rendbe a dolgokat, hogy összejöttem egy tündér fiúval, és mellette teljes munkaidőben dolgozom.

Állandó baráti társaságra szinte képtelenség szert tenni, főleg tanfolyamról (mindenki hazamegy, vagy lemorzsolódik, máshová kezd járni, stb-stb).

Szóval szerintem kell állandó elfoglaltság, ami lefáraszt annyira, hogy ne nagyon tudj gondolkodni, és legalább egy állandó ember melletted. Nekem legalábbis csak ez a kettő együtt segített. Mondjuk jól jönne még egy barátnő, de hát ez van...

Sok sikert :)

2010. márc. 7. 06:34
 9/23 anonim ***** válasza:
78%
Már többször voltam kint dolgozni hónapokig, de én sose éreztem rosszul magam, sőt kifejezetten szeretek egyedül lenni. A családdal én is webcam-eztem heti rendszerességgel. Mondjuk nekem itthon sincsenek igazán barátaim, így nincs aki hiányozzon. Kint a magyarokat is mindig kerültem, a kollégákkal és idegenekkel keveredtem, pasiztam,buliztam kirándultam, várost néztem...de mondom, én nem is nagyon igénylem más jelenlétét, elszórakoztatom magam
2010. márc. 7. 09:57
 10/23 anonim válasza:
70%

Kedves utolsó, utolsó előtti vagyok!

Azért az egy kicsit más hónapokra kijönni dolgozni, aztán vissza, mint itt ÉLNI.

Én 2éve vagyok kint lassan, és kb 2-3 havonta tudok hazamenni 1hétre. Azért enyhén nem ugyanaz a kettő, ne haragudj. Az első félévben én is baromira élveztem, volt sok felfedezni való, fejlődés a nyelvben, nyáron bringa, télen szánkó...aztán hidd el, ha a kutya nem szól hozzád (azon az udvarias "hogy vagy"-on kívül), na, akkor jön a honvágy.

2010. márc. 7. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!