Külföldön a magányt hogyan lehet legyőzni?
Egy fiatal kimegy, egyedül, dolgozni, tanulni.
De rátör egy iszonyatos honvágy, a család, barátok hiánya...mit lehet ilyenkor tenni?
Ajánlom figyelmedbe a [link] oldalt.
Hasznos... :)
Az utolsó válasz sem rossz tipp, de picit egysíkú. Kérdés az, hogy a kérdező már kint van vagy csak tervezi és beleéli magát a jövőbe.
Hasznosabb a nyelvtanulás. A helyi nyelv /meg/tanulása, ha olyan országba utazol, amelyiknek a nyelve nem Világnyelv (Pl. Hollandia, Ír Köztársaság, Dánia) Az egyedül úgysem megy, beiratkozol egy tanfolyamra, és máris új, hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedtél meg, esetleg egy harmadik országból.
Én pont így vagyok. Nekem kizárólag az tette rendbe a dolgokat, hogy összejöttem egy tündér fiúval, és mellette teljes munkaidőben dolgozom.
Állandó baráti társaságra szinte képtelenség szert tenni, főleg tanfolyamról (mindenki hazamegy, vagy lemorzsolódik, máshová kezd járni, stb-stb).
Szóval szerintem kell állandó elfoglaltság, ami lefáraszt annyira, hogy ne nagyon tudj gondolkodni, és legalább egy állandó ember melletted. Nekem legalábbis csak ez a kettő együtt segített. Mondjuk jól jönne még egy barátnő, de hát ez van...
Sok sikert :)
Kedves utolsó, utolsó előtti vagyok!
Azért az egy kicsit más hónapokra kijönni dolgozni, aztán vissza, mint itt ÉLNI.
Én 2éve vagyok kint lassan, és kb 2-3 havonta tudok hazamenni 1hétre. Azért enyhén nem ugyanaz a kettő, ne haragudj. Az első félévben én is baromira élveztem, volt sok felfedezni való, fejlődés a nyelvben, nyáron bringa, télen szánkó...aztán hidd el, ha a kutya nem szól hozzád (azon az udvarias "hogy vagy"-on kívül), na, akkor jön a honvágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!