Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Munkanélküli fiatal vagyok...

Munkanélküli fiatal vagyok diplomával. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

24/F vagyok és könyvtáros diplomával rendelkezem.

A megyénkben fél évente egyszer szoktak a szakmában munkát hirdetni (nem vicc). Sokan mondják, hogy büfészakma stb:.

Kezdem tapasztalni az igazukat... Már szinte minden munkát megpályázok de hiába, 4. hónapja vagyok munkanélküli, apám eltart és otthon tengődök nem nagyon csinálok semmi értelmeset se és már nagyon kezdem unni ezt az állapotot!

Ti mit tennétek a helyemben? Mit lenne hasznos kitanulni mostanában? Lehetőleg valami keresett szellemi munkához tartozó képzést ajánljatok.

Azt látom, hogy egyre több hozzám hasonló fiatal megy külföldre. Tényleg ennyire szar a helyzet??

2015. jún. 22. 17:17
1 2 3
 21/24 Carragher_x ***** válasza:

Először is el kéne azon gondolkodnod, hogy a megyéden kívül is nézz munkákat.

Másrészt amit önállóan is tudsz tanulni és hasznos, az az idegen nyelv. Szóval amíg keresgélsz nyugodtan ráfekhetsz egy nyelvre.

Harmadrészt meg, ha másoddiplomát akarsz csinálni, arra igazán csak te tudsz válaszolni, hogy mi az ami érdekel, s nyilván olyat válassz.

2015. júl. 11. 07:32
 22/24 Saavedro válasza:

"Orvosnak menni, persze hogyne... nyomatják az orvosból huu de nagy hiány van szöveget miközben minden évben 400 as ponthatár van.. végülis korrekt :D Ha olyan nagy hiány lenne akkor letolnák a ponthatárt 260 ra mint egyes szakoknál, máris kétszer annyi jelentkező lenne. "

Megnézném, hogy azok mikor csinálnának meg egy élettan vizsgát. SZAKADJATOK már le erről a baromságról.

2016. jan. 27. 17:13
 23/24 anonim válasza:
260 pontra nooormális Margit? Én a 400 pontot is keveslem egy orvosi szakhoz.
2016. jan. 27. 18:29
 24/24 anonim ***** válasza:
Elmennék idegen nyelvi ügyfélszolgálatosnak. (El is mentem.) Nem álommeló, de egész jól fizet.
2016. máj. 7. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!