Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kamaszok, egy kb.23 órás útra...

Kamaszok, egy kb.23 órás útra mit vinnétek fel a buszra?

Figyelt kérdés

Tehát nem a bőröndökbe, hanem a kézitáskába, hátizsákba mit tennétek?

Nekem eddig ezek vannak a listán, de úgy érzem, hogy valamit kihagytam és kedden.

-pénztárca (személyivel, diákkal, eübiztosítási kártyával, bankkártyákkal, készpénzzel, TAJ-kártyával)

-2 fülhallgató (ha a mostani tönkremenne)

-iPhone, iPod, iPad, mp4 (folyton zenét hallgatok és netezek, valamelyik mindig a kezemben van)

-2 külső akkumulátor (ennyi sz.rságnál muszáj)

-törlőkendő, fertőtlenítőgél

-minidezodor

-fésű

-papírzsepi

-plusz kardigán

-fogkefe, fogkrém

-takaró, kispárna

-gyógyszerek, vitaminok

-víz

-kontaktlencsetartó+folyadék

2015. márc. 29. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Sör, bor, pálinka
2015. márc. 29. 21:06
 2/7 anonim válasza:
Én többször utaztam Görögországba, sztem nem hianyzik semmi. Csak a kaját se felejsd el. Számíts arra hogy annyi egy helyben ülés során az ember sokkal többet nassolna mint általában, inkább legyen több mint kevesebb. Ja és egy tanács, vitamin nem feltétlen buszra kell hanem egy b6/deadalont az út előtt kapj be. Sose tudni. Mikor az ember elbóbiskol néha felkelhet erős hányingerrel egy hosszú úton.
2015. márc. 29. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

a felsoroltak

-minidezodor, törlőkendő, ferőtlenítőgél (buszra minek?)

-fogkefe, fogkrém (fogmosás buszon? vagy esetlen van a buszon mosdó?)

+kaja, piah

2015. márc. 29. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
-h*
2015. márc. 29. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4-es

Te még nem utaztál ilyen hosszú úton !

2015. márc. 29. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
oké, akkor magyarázd meg: fertőtlenítőgél, törlőkendő, dezodor miért kell (a dezodort még megértem, ha meleg van), a fogmosással meg az a helyzet, hogy 1-szer mosok egy nap, de valaki 2-szer/3-szor, ha a kérdező is, akkor ez is érthető (habár még nem utaztam olyan buszon, amin van mosdó).
2015. márc. 29. 21:32
 7/7 A kérdező kommentje:

Alkoholt hoz már, én feleslegesen nem cipelek több liternyit, meg amúgy is nehéz, el sem férne nálam.

Kaját úgy gondoltam, hogy nem viszek, hanem majd veszek a benzinkutakon, mert amúgy is van, hogy eltelik úgy egy nap, hogy semmit nem eszek és este jut eszembe, hogy valamit kéne, ma is pl. 2 sajtburgert és egy Milka csokit ettem (nem, nem vagyok elhízva, sőt).

Szóval így nem állna a táskámban egész nap minden.

Fertőtlenítőgél azért kell, mert csak tiszta kézzel érhetek a kontaktlencsémhez.

Törlőkendő egy kis felfrissítés miatt.

A busz megáll 2-3 óránként, reggel és este fogat mosok. Ez nálam alap.

2015. márc. 29. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!