Mit vinnétek enni egy 6-7 órás útra ha estefele indultok?
Figyelt kérdés
Fogyókúra miatt olyan kaja kéne mai nem szendvics hanem más valami és kevés benne a kalória. gondoltam joghurtra de az hűtve jobb.2009. ápr. 5. 13:10
1/3 anonim válasza:
Zöldség, sült hús, gyümölcs. Répa, retek, paradicsom, paprika, sült csirkemell, alma, narancs.....
2/3 anonim válasza:
Ha estefele indultok, minek kaját vinni? Megvacsorázol indulás előtt, aztán majd amikor megérkeztek, elmentek valahová reggelizni. Pláne, ha még fogyózol is, minek akarsz éjszaka eszegetni?
3/3 A kérdező kommentje:
köszike,2 válaszadó.. ez olyan dolog hogy nemszoktam éjszaka enni de ha az ember nem alszik akkor csak megéhezik..főleg utazás közben. Szerintem ez mindenkinél ígyvan. Ha odaérünk akkor meg úgyis alszunk.
2009. ápr. 5. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!