Hogyan vinnétek el a hűtve tárolandó lázkúpot egy több órás repülútra?
Kérlek, ne azt írjátok, hogy vegyek recept nélküli szirupot. A hagyományos lázkúpot szeretnénk magunkkal vinni. De gondolom megolvadna és megromlana a csomagban magában.
Létezik valami hűtőtasak vagy ilyesmi?!?!
Praktikerben láttam 20 x 20 cm-s hütötáskát, abba
tegyél 2 jégakkut vagy kérj kölcsön a körzeti dokidtol egy ilyen tasakot, nekik van mikor az oltoanyagot szállitják, ha joba vagy a gyerekorvossal ad, esetleg kérdezd meg a gyogyszertárban mielött vásárolsz. nincs több ötletem.
Miért , hány fok van egy repülőn? Csak kérdem?
30?
Ugyanis azért kell hütőben tartani egyes kúpokat mert 1. megolvadnak a melegben 2. kémialilag ne változzanak. Viszont még 7-8 órás repülőúton sem lesz semmi baja!
Kérdezz körbe az ismerőseidnél, nincs-e mini hűtőtáskájuk. Én sajna pont most dobtam ki az enyém, mert nem láttam értelmét tárolni, éppcsak két doboz háromdecis üdítő fért bele, meg két jégakku.
Ha nincs, akkor vegyél olyan hűtő szatyrot, amit a boltban lehet kapni, és a kúp mellé tegyél két jégakkut vagy fagyasztott ásványvizet. Vagy bármit, amit le lehet fagyasztani és nem folyadék, mert azzal lehet hogy gond lenne. Akár két összerakható pohár, vagy bármi. Ezeket tedd be a szatyorba, azt pedig a bőrönd közepére, ruhákkal körülvéve. Így pár órát kibír.
Ha viszont nagy gond, ha megfagy, akkor hívd fel a légitársaságot, és kérdezd meg, hogy ilyen esetben van-e lehetőség a gyógyszert betenni a gépen lévő hűtőbe. Talán ez lenne a legegyszerűbb megoldás.
Bár nem ültem soha repülőn, mindenhol azt olvasom meg azt hallani, hogy inkább hideg van ott, pulcsival szoktak készülni.
Nem tudom azt sem, hogy miket lehet felvinni a gépre, ha megengedik, akkor alufóliába csomagolva, esetleg jégakku mellé tekerve a dobozzal szerintem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!