Könnyű lefoglalni egy 2,5 órás repülőúton egy 7
hónapost?
Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 20:15
1/8 anonim válasza:
Sokmindentől függ.
Amit tanácsolni tudok, h legyen bekészítve neki tápszer v a cicid v tea és felszállás alatt! egyen, mert akkor elkerülhetitek, h a füle beduguljon. Amúgy előfordulhat, h ettől függetlenül is fájhat neki (nekem elég érzékenyek a füleim és minden egyes repülőutam egyre jobban megviseli őket). Ha van vmi alvókendője, amit szeret magához szorítani elalváskor, esetleg macija, akkor az mindenképp menjen veletek a fedélzetre. Legyenek veletek játékok is.
A babád akkori állapotától és alapvető temperamentumától függ, h mennyire bírja majd.
2011. dec. 2. 20:25
2/8 anonim válasza:
Az en lanyom 6 hos volt mikor 2,5 orat repultunk, szinte vegig aludt, vagy epp szopizott:) Szoval nekem konnyu volt. Eleg sokszor repult mar, eddig meg sose volt vele gond, pedig egy orokmozgo. Persze ez babatol fugg. De sztem elvezni fogja. Fel es leszallasnal a legjobb ha szopizik, vagy iszik vmit, hogy ne duguljon be a kis fule.
2011. dec. 2. 20:28
3/8 anonim válasza:
Rengeteg mindentől függ, eleve pl attól, hogy alvásidőben mentek vagy nem, de a nyűgösségbe beleszámít, hogy jó 2 órával előtte kint kell lenni a reptéren + az oda vissza út.
Szóval a kérdés, hogy a gyerek, hogy bírja a 6 órás hurcolászást.
Aztán ott lesz még az emelkedés-süllyedésnél a füldugulás.
Nyilván évente több ezer kisgyerek utazik, de én nem utaznék 1,5 éves kora előtt ennyit.
2011. dec. 2. 20:33
4/8 anonim válasza:
Masodik vagyok. Tapasztalatbol mondom, hogy a gyerekek nagy tobbsege nagyon jol birja a repulest. Voltam mar 9 oras uton is az akkor meg 2 honapos babammal. Egyszer kelt fel szopizni, amugy vegigaludta az egesz utat. Az utaskiserok azt mondtak hogy o volt a legjobb utas az egesz gepen ( tobb mint 200 utas volt). Volt ott akkor tobb gyerek is, kisebbek,nagyobbak, tok jol elvoltak. Egyetlen egy volt csak akit tobbszor lehetett hallani sirni. Szoval nem kell oket felteni, a gyerekek sokmindent sokkal jobban turnek mint mi felnottek.
2011. dec. 2. 22:51
5/8 anonim válasza:
Mondjuk érdekes, hogy valóban 4-5 hónap alatt jól el vannak, de azért van olyan repülő út ahol az utasok kikészültek egy folyamatosan bömbölő baba miatt.
2011. dec. 2. 23:02
6/8 anonim válasza:
Lazán állj hozzá. Itthon mivel foglalnád le ennyi időre?
2011. dec. 3. 08:57
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Pont az alvásidejében szállunk majd fel és evésidejében le,viszont aludni nem fog szerintem,mert ringatva alszik el csak. Hát igen,itt nem csak a repülőútról van szó. Majdnem 2 órát utazunk a reptérre,oda kell érni kb 1,5 órával hamarabb,az út 2,5 óra,mire kijutunk a reptérről még fél óra és onnan kocsival még 2,5 az út :)))) Így összesen durván 9 órás út lesz,amiből a kocsiban biztos fog aludni,közte meg majd játszunk,mint itthon :)))))))))
2011. dec. 3. 11:03
8/8 A kérdező kommentje:
Nehez volt :(((( Kb 10 percre sikerult elaltatnom, mert hangzavar volt. Az utolso egy orat vegig sirta, fel ala maszkaltam vele. Kesobb 14 hosan es 16 hosan nem volt semmi, aludt egy orat, jatszott, ismerkedett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!