Mivel tudom lefoglalni magam egy kb.15 órás úton?
Én ajánlom a keresztrejtvényt, az is el tud ütni (max) 1-2 órát.
Ha van jobb felbontású mobiltelefonod, tegyél rá egy-két filmet.
Most ennyi jutott eszembe, jó utat!
Én tuti bepakolnék egy-két könyvet, és kiolvasnám az úton :)
Amúgy szerintem próbálj aludni, ha nagyon nem tudsz mit kezdeni magaddal. Előbb-utóbb el fogsz tuidni aludni, ha mást nem, az unalom elálmosít!
Egyszer olvastam egy könyvbe ( az a címe, hogy Agykontrol), hogy ha ezt csinálod egy idő után elalszol:
1.
-csukd be a szemed, engedd el az összes izmodat, legyél nyugodt.
2.
-vegyél egy mély lélegzetet és mond magadba: 3,3,3.
- vegyél megint még egy mély lélegzetet és mond magadba: 2,2,2,
- vegyél megint még egy mély lélegzetet és mond magadba: 1,1,1
3.
-Képzelj el egy táblát amire rajzolsz egy nagy kört és középre egy X- et, majd töröld le szép lassan, és írd fel, hogy : Mélyebbre.
4.
Ezt is töröld le szép lassan. Írj a kör közepére egy 100-ast, töröld le és megint írd fel hogy Mélyebbre.Utána írj egy 99-est töröld le és megint írd le: Mélyebbre. Utána egy 98-ast írj töröld le és megint írd le: Mélyebbre.
5.
És ezt csináld addig mig el nem alszol. Ha elfelejtetted hol tartottál, nem kell elölről kezdened csak onnan ahonnan emlékszel.
Én még nem használtam, de a barátnőm igen és neki használt.
omg...hova repülsz?
vegyél újságokat,laptopot vigyél,aludjál,beszélgess,egyél,igyál,de semmi képpen ne recskázzál mert az csak az eltűrt kategória:D
köszi az válaszokat! :) kivéve az utolsónak -.-" amúgy is lány vagyok és autóval megyünk :')
várok még ötleteket szívesen :D
Akkor mégis inkább maradjunk a "sétálgass"- nál :)
..vagy vezess, én azzal szoktam eltölteni az időt.. 15óra vagy 25 óra, úgy elrepül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!