Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel lehet egy 10-11 hós...

Mivel lehet egy 10-11 hós babát repülőn lefoglalni? Kb 3-4 órás útról lenne szó. Egyáltalán ő hogyan szállítható? Kap gyerekülést vagy nekem kell őt fognom?

Figyelt kérdés

Le és felszállásnál ugye bedugul az ember füle, picim már nem szopizik, mi van ha nem akar épp akkor inni és megijed a fül bedugulástól?

Egyéb tanácsok?

2010. szept. 17. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia mi májusban utaztunk repülőn akkor 15-hós lányommal nekünk végig hisztizte az utat amúgy se egy egyhelyben maradó gyerkőc.Én vittem neki egy két játékot rágcsálni valót ami kicsit könnyített az helyzeten.Szerintem őket még nem zavarja a fülbedugulás vagy az ingadozás de ki tudja. Az öledbe kell venni adnak egy plussz biztonsági övet amivel magadhoz kell csatolni.Jó utat nektek
2010. szept. 17. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem kap gyerekülést, az öledben kell lennie, csak így tudják bekötni. Mi most utazuk 2,5 órás útra októberben 19 hós kisfiammal, ő sem kap külön helyet, velem lesz. Háát, lekötni? Én veszek neki egy új játékot, amit csak ott adok neki oda...ez be szokott jönni. Egyébként abban reménykedek, hogy aludni fog, mi 23.35-kor megyünk....:(( és hajnali fél 5-kor vissza.
2010. szept. 17. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Utaztatható, de nem kap gyerekülést, hanem az öledben kell üljön bekötve. A füldugulás az egy kicsit gázos, mert fájdalmas is lehet a picinek ilyenkor valamit szopogatni kell és elvileg elmúlik. Ha éhes, akkor meg sztem ott is enni fog, ettől nem kell félned, a füldugulás csak addig tart amíg eléri a gép a repülési magasságot, meg ereszkedésnél, de az nem sok idő.

Jó utat!

2010. szept. 17. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én kislányom 10 hónapos volt amikor kettesben útra keltünk. 3 óra körül volt a repülőút. Ő még szopott akkor de már csak reggel, délelőtt és este és a repülőút pont délután volt úgyhogy gondoltam hogy nem fogom felborítani a rendet és nem szoptattam fel-leszállásnál. Semmi probléma nem volt a fülével! Amúgy én légiutas-kísérőként dolgozom és szerintem kicsit túl van lihegve ez a füldugulás-téma. Szóval emiatt szerintem nem kell aggódnod, hacsak nem nagyon náthás a babád. Akkor persze más a helyzet.

A babahordozóban felviszed a gépre és az ablak melletti ülésre bekötöd menetiránynak háttal, ugyanúgy mint az autóban. Ha meg esetleg az öledben szeretnéd tartani akkor fel és leszálláshoz kapsz egy kiegészítő övet amivel a Te övedhez tudod erősíteni. De ne aggódj, majd a személyzet segít!

Általában jól elvannak a babák a fedélzeten, sok az új látnivaló, lehet bámészkodni. Játszani a tálcán érkező dolgokkal, papírpohár, evőeszköz..stb. Én nem is nagyon vittem játékot neki. Mindenki nagyon kedves és segítőkész, ha babával utazol, nekem ez volt a tapasztalatom.

Becsekkolásnál kérd meg a hölgyet hogy ha lehet akkor ne rakjon más utast a három ülésre ahol ültök. Ha nincs teljesen tele a gép akkor mindig megoldható. Ha bármi más kérdésed van, szívesen segítek!

2010. szept. 17. 13:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Kislányom elég izgága az utóbbi időben, és nehéz vele egy helyben maradni. Néha az autóban is elkezd hisztizni, nem akar a babaülésben megmaradni.. Szóval emiatt tartok tőle, hogy rázós utunk lesz..

Na de remélem a legjobbakat!

Utolsó, neked lehet priviben írni? Csak mert nincs ott a lehetőségek között.

2010. szept. 17. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Most már lehet! :) írj nyugodtan!
2010. szept. 18. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!