Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Örökmozgó 11 hónapos kisfiamat...

Örökmozgó 11 hónapos kisfiamat hogyan tudnám lefoglalni a 3 órás vonatúton? Minden ötletet várok!

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
15%

Nem is tudom.

Valami aranyos játék.

Esetleg valami számára érdekes dolog.

Vagy nem engeded.

Úgyis megunja utána a próbálkozást.

Havajnii

2010. dec. 8. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ölbeli játékokkal próbálkoznék, kerekecske-gombocska például. Vinnék zörgős-csörgős színes könyvet, simogatós könyvet, hátha lekötné a figyelmét!
2010. dec. 8. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogod tudni 3 órán keresztül ölben tartani..tapasztalatból mondom,hidd el,bármit is találsz ki,csak ideig- óráig lesz el vele,ha menni akar,nem fogja őt más érdekelni.:-S
2010. dec. 8. 18:05
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

Hát elsőnek nem sok hasznát vetted:)

Vigyetek könyvet,mutogatós mondókákat is játszhattok.Ehhez nem is kell ölben lennie.Leállítod és olyan mondókákat játszotok,amikhez egyhelyben kell állni,mégis mozog.Pl mackó-mackó forogjál (forog) mackó-mackó ugorjál (ugrik egyet) tapsolj egyet (tapsol),ugorj ki (ugrik egyet).De ez csak egy pl.sok ilyen van.Esetleg hordozható dvd lejátszó vagy laptop és nézzetek a yuotube-on kis meséket.Én a lányommal akciós újságokat szoktam nézegetni,(különben erre sem lenne időm).Most tele van játékokkal pl teszkó,Cora,stb újság. Végig lapozzuk az egészet,ha kutyakaja van a képen akkor megkeressük hol a vauvau,ugyanez a macskakajával.Megnézzük a gyümölcsöket,melyik az alma,melyik a narancs,stb.Pelenkánál a babát keressük,és így tovább. Esetleg bábozhatsz neki,kereshettek az ablakból madarakat,templomtornyot,stb.Remélem valami be fog jönni.Ha gondolod és jut eszembe,írok még.

2010. dec. 8. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
mi 4.5órát utaztunk a fiammal, 11 hónapos volt akkor. Ő aludt majdnem végig a babakocsiban.
2010. dec. 10. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kicsim is örökmozgó fajta, 8 hónaposan utaztunk vele vonattal 3 óránál többet. Én akkor eldöntöttem, hogy ovis korukig soha többé. De nem is miatta, hanem mert ezeken sz.r IC-ken lehetetlen még gyerek nélkül is kényelmesen utazni. Babakocsit pl tilos kinyitni, mert veszélyes, babahordót nem tudsz rögzíteni ugye sehova (mondjuk ez 11 hósan már mindegy...), nincs lehetőség pelenkázni, kényelmetlen szűk az összes szék még egyedül is. Azért túléltük az utazást, a bébi is jól viselte, vittem magunkkal többféle játékot, enni-innvalót, az embereket meg a tájat is érdekesnek találta, még aludni is tudott az ölemben. Csak én éreztem magam úgy, mint egy mosogatórongy, de hát az az én bajom :)).
2011. dec. 2. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Előtted író vagyok. Ki mondta, hogy nem lehet kinyitni a babakocsit??

Nekünk kifejezetten ajánlotta a kalauz, hogy a babakocsiban legyen a gyerek, hiszen az az életét is megmentheti egy esetleges balesetkor, mivel ők még nem képesek megvédeni magukat eséskor, ütéskor. /mi is Ic-n utaztunk/ Senkit nem zavart a nyitott babakocsi.

2011. dec. 3. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!