Örökmozgó 11 hónapos kisfiamat hogyan tudnám lefoglalni a 3 órás vonatúton? Minden ötletet várok!
Nem is tudom.
Valami aranyos játék.
Esetleg valami számára érdekes dolog.
Vagy nem engeded.
Úgyis megunja utána a próbálkozást.
Havajnii
Hát elsőnek nem sok hasznát vetted:)
Vigyetek könyvet,mutogatós mondókákat is játszhattok.Ehhez nem is kell ölben lennie.Leállítod és olyan mondókákat játszotok,amikhez egyhelyben kell állni,mégis mozog.Pl mackó-mackó forogjál (forog) mackó-mackó ugorjál (ugrik egyet) tapsolj egyet (tapsol),ugorj ki (ugrik egyet).De ez csak egy pl.sok ilyen van.Esetleg hordozható dvd lejátszó vagy laptop és nézzetek a yuotube-on kis meséket.Én a lányommal akciós újságokat szoktam nézegetni,(különben erre sem lenne időm).Most tele van játékokkal pl teszkó,Cora,stb újság. Végig lapozzuk az egészet,ha kutyakaja van a képen akkor megkeressük hol a vauvau,ugyanez a macskakajával.Megnézzük a gyümölcsöket,melyik az alma,melyik a narancs,stb.Pelenkánál a babát keressük,és így tovább. Esetleg bábozhatsz neki,kereshettek az ablakból madarakat,templomtornyot,stb.Remélem valami be fog jönni.Ha gondolod és jut eszembe,írok még.
Előtted író vagyok. Ki mondta, hogy nem lehet kinyitni a babakocsit??
Nekünk kifejezetten ajánlotta a kalauz, hogy a babakocsiban legyen a gyerek, hiszen az az életét is megmentheti egy esetleges balesetkor, mivel ők még nem képesek megvédeni magukat eséskor, ütéskor. /mi is Ic-n utaztunk/ Senkit nem zavart a nyitott babakocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!