Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mely országokban jártatok már?

Mely országokban jártatok már?

Figyelt kérdés
Mindegyik érdekel lehet az nagy vagy pici, hova szeretnétek a leginkább elutazni? Hova a legdrágább és a legolcsóbb európán kívül?

2015. jan. 4. 17:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%
JA! és becsületes, dolgozó emberek vagyunk. Még a buszjáratokon sem blicceltünk soha.
2015. jan. 4. 20:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Kezdjük nyugatról: Franciaország, Németország, Svájc, Ausztria, Szlovákia, Ukrajna, Oroszország, Japán <3
2015. jan. 4. 21:32
 13/21 anonim ***** válasza:

Jártam már: Anglia, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Németország, Románia, Szerbia, Horvátország, Monetenegro.

Spanyolországba szeretnék eljutni.

2015. jan. 4. 21:48
 14/21 anonim ***** válasza:

Európa: Ausztria, Németország, olaszorszag, Spanyolország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Szerbia, Románia, Görögország, Szlovákia, Anglia, Dánia, Horvátország.

Ázsia: Törökország, Dubai, Szíria, Jordánia, Thaiföld, Malajzia, India

Afrika: Egyiptom

(Igy leírva egesz sok lett, nem is gondoltam volna...)

Ahova mindenképp el szeretnek jutni az Kuba.

2015. jan. 4. 21:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Előzo vagyok. Még mielőtt engem is megszolnak mint az 1. valaszolot, elárulom, hogy a férjemmel keményen dolgozunk azert hogy ilyen helyekre eljussunk. Van aki nyaralásra költi a pénzét, van aki cigire vagy márkás ruhakra, legújabb telefonokra. Van aki elszív egy doboz cigit naponta, ha ezer Ft-tal számoljuk az évente 365 ezer Ft. Ha ezt egy személyre vesszük akkor ez megfelel egy luxus utazás árának, de egy család is simán elmehetne belőle nyaralni.
2015. jan. 4. 22:12
 16/21 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Csehszlovákia (1987-ben), Németország, Görögország, Hollandia, Románia, Horvátország, Csehország, Szlovákia, Spanyolország, Gibraltár, Anglia, Oroszország, Szlovénia, Alpok-körúton Ausztriát, Németországot, Svájcot, Liechtensteint, Franciaországot, Olaszországot érintve, balkáni körút Bosznia-Hercegovinát, Montenegrót, Macedóniát, Albániát, Bulgáriát, Szerbiát érintve.

Szeretem a hegyeket, másztam már több 3000-es csúcsot, jártam 4000 méter fölött is.

Még Dél-Amerikába és a Himalájába szeretnék eljutni.

2015. jan. 5. 02:22
 17/21 anonim válasza:
rohadjatok meg, én örülök ha a szomszéd városba eltudok menni
2015. máj. 26. 19:39
 18/21 anonim válasza:
Igaz még csak 13 vagyok, de leírom azokat, ahol aludtam is szóval nem csak átutazóban:Szlovénia, Ausztria (sokszor), Horvátország (sokszor) Franciaország, Írország, Olaszország (sokszor)Svájc, Törökország (kétszer)
2016. jan. 16. 15:32
 19/21 anonim ***** válasza:

Dubaj

Kis világkörüli út (ezeket a városokat látogattuk meg: Kairo, Amman, Delhi, Peking, Hongkong, Tokió, Mexikóváros, Cancun, Lima, Machu Picchu, Rio De Janeiro, Madrid, Róma minden városban 2 napot töltöttünk)

Afrika

Egyesült Királyság

Voltunk a Queen Mary 2 hajón ami a Csendes-óceánon közlekedik és az angliai Southamptonból indul és New Yorkba tart

New York

Maldív-szigetek

Marokkó

Ausztrália

Alaszka

Bora Bora

Szingapúr

Venezuela

Mexikó

Bali

Utaztunk már az Annaliese jachton

Peru

1 évet a Silversea Silver Whisper hajón töltöttünk

A legdrágább utazásunk a Silversea Silver Whisper-es volt.

2019. aug. 21. 20:17
 20/21 anonim ***** válasza:

#19 vagyok

Németországot kifelejtettem

2019. aug. 21. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!