Mely országokban jártatok már?
Jártam már: Anglia, Szlovákia, Csehország, Ausztria, Németország, Románia, Szerbia, Horvátország, Monetenegro.
Spanyolországba szeretnék eljutni.
Európa: Ausztria, Németország, olaszorszag, Spanyolország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Szerbia, Románia, Görögország, Szlovákia, Anglia, Dánia, Horvátország.
Ázsia: Törökország, Dubai, Szíria, Jordánia, Thaiföld, Malajzia, India
Afrika: Egyiptom
(Igy leírva egesz sok lett, nem is gondoltam volna...)
Ahova mindenképp el szeretnek jutni az Kuba.
Csehszlovákia (1987-ben), Németország, Görögország, Hollandia, Románia, Horvátország, Csehország, Szlovákia, Spanyolország, Gibraltár, Anglia, Oroszország, Szlovénia, Alpok-körúton Ausztriát, Németországot, Svájcot, Liechtensteint, Franciaországot, Olaszországot érintve, balkáni körút Bosznia-Hercegovinát, Montenegrót, Macedóniát, Albániát, Bulgáriát, Szerbiát érintve.
Szeretem a hegyeket, másztam már több 3000-es csúcsot, jártam 4000 méter fölött is.
Még Dél-Amerikába és a Himalájába szeretnék eljutni.
Dubaj
Kis világkörüli út (ezeket a városokat látogattuk meg: Kairo, Amman, Delhi, Peking, Hongkong, Tokió, Mexikóváros, Cancun, Lima, Machu Picchu, Rio De Janeiro, Madrid, Róma minden városban 2 napot töltöttünk)
Afrika
Egyesült Királyság
Voltunk a Queen Mary 2 hajón ami a Csendes-óceánon közlekedik és az angliai Southamptonból indul és New Yorkba tart
New York
Maldív-szigetek
Marokkó
Ausztrália
Alaszka
Bora Bora
Szingapúr
Venezuela
Mexikó
Bali
Utaztunk már az Annaliese jachton
Peru
1 évet a Silversea Silver Whisper hajón töltöttünk
A legdrágább utazásunk a Silversea Silver Whisper-es volt.
#19 vagyok
Németországot kifelejtettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!