Milyen európai országokban jártatok már? Melyik volt a legjobb? Hol voltak a legfinomabb ételek?
Szerbia, Románia, Szlovénia, Olaszország, Görögország, Franciaország, Görögország, Spanyolország
Olaszban (!!) és Görögben vannak a legjobb kaják, Franciában a legjobb édességek :) De a hotelben az ellátás (kaja) eddig messzemenően Spanyolországban volt a legjobb.
Mint ország, a felsoroltak közül nekem talán Olaszország jött be legjobban :) Imádom az ételeiket, a mentalitásukat, az olasz fagyit, a városokat, stb...mindent :D
Voltam már Németországban, Ausztriában, Görögországban nagyon sokszor (kedvencem), Cipruson, Horvátországban, Olaszországban, azt hiszem ennyi...
Görögországban ettem eddig a legjobbakat, ott kóstoltam meg először az összes tengeri herkentyűt, meg persze a tipikus görög ételeket, nem is tudnék olyat mondani, ami nem ízlett.
Olaszországban kis koromban voltam nyaralni, annyira nem emlékszem sajnos rá, de 2 éve voltam Rómában, hihetetlen, de a pizzájuk egyáltalán nem ízlett, pedig több étteremben is ettem. Elég furán sütik, csinálnak egy paradicsomos-sajtos alapot, megsütik, és "nyersen" pakolják rá a többi feltétet... A rizottók és tészták viszont nagyon finomak!!
Én eddig Ausztriában, Németországban, Liechtensteinben, Svájcban és Szlovákiában jártam.
Szlovákián kívül mindegyik nagyon tetszett, nem tudnék választani közülük, ráadásul a kultúra is eléggé hasonló arrafelé.
Én nagyon szerettem a délnémet ételeket, főleg a reggeli náluk nagyon bőséges, változatos. Nagyon finom arrafelé a tej és a különböző tejtermékek, valamint a gabonafélék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!