Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan faragjak le a cipelni...

Hogyan faragjak le a cipelni valóból?

Figyelt kérdés

Férjem két hónapra munkát kapott Münchenben, és utána megyünk vonattal a másfél éves kisfiammal. Kicsit félek, mert rengeteg dolgot kellene vinni. Aki tapasztaltabb utazó, miből lehetne lefaragni?

Ugye lesz nekem egy nagy bőrönd, a kicsinek táska a ruháival, és minden mással, ami belefér. Lesz egy hátizsák, amiben az utazós dolgok lesznek, meg apróságok, és van egy pelekázó táskám, amiben a kicsinek az olyan dolgai, aminek kéznél kell lennie (7 órás vonatútra étel, ital, pelenka, popsitörlő, pár játék, amivel lefoglalom, váltóruha stb) És még lenne a laptop táska, de azt szerintem bele tudom tenni a hátizsákba.

Ezen kívül babakocsi, kellenének neki kintre játékok, mert az a lakás tök üres.

De ez így rengeteg! Nem tudom, hogy fogom egyedül megoldani. És így is már egy csomó mindenre mondtam, hogy majd kint beszerezzük duplán pl. utazóágy, kismotor, kiskád, bili stb.

Tudnátok segíteni? Köszönöm

2014. jún. 25. 12:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És most nézem pelikánon, hogy ennyiért (30-40ezerért, ami ugye csak egy út, tehát 70-nél kezdődik) csak átszállással van jegy, amit meg végképp nem akarok gyerekkel. A közvetlen járat 108.ezer a legolcsóbb!
2014. jún. 25. 13:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Hova mentek?
2014. jún. 25. 13:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Írtam, München. De valaki válaszolhatna már a csomagokra is.
2014. jún. 25. 13:30
 14/17 anonim ***** válasza:
A gyereknek nem kell csak ket hétre valo ruha, sot, az is sok, nyilván ott is lehet mosni. Rad ugyanez igaz. Játékot se kell sokat vinni - mellesleg apuka beszerezhet ott párat, aztan majd o hazahozza. Utazoagy helyett lehetne érdeklődni, hogy a szállások kaphattok e egy plusz agyat, kis kád felesleges, a bili szinten. Kis motor nelkul is el lehet lenni ket hónapig.
2014. jún. 25. 13:34
 15/17 A kérdező kommentje:
Kiskád azért kell, mert ott csak zuhanyfülke van, és attól fél. A motor meg hatalmas kedvenc most, egész nap csak azt akarja, és rengeteg park van ott a közelben, ahol szépen motorozhatna. persze nem létszükség, de ha látunk jó áron, akkor veszünk neki kint egyet. A szálláson már kérdeztük, sajnos nem tudnak adni olyan ágyat, amin el tudna aludni.
2014. jún. 25. 13:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Tobbe kerulne ezeket pluszban beszerezni, mint amit nyernetek a kulfoldi munkan
2014. jún. 25. 13:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: azért azt nem hiszem.
2014. jún. 25. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!