Hogyan faragjak le a cipelni valóból?
Férjem két hónapra munkát kapott Münchenben, és utána megyünk vonattal a másfél éves kisfiammal. Kicsit félek, mert rengeteg dolgot kellene vinni. Aki tapasztaltabb utazó, miből lehetne lefaragni?
Ugye lesz nekem egy nagy bőrönd, a kicsinek táska a ruháival, és minden mással, ami belefér. Lesz egy hátizsák, amiben az utazós dolgok lesznek, meg apróságok, és van egy pelekázó táskám, amiben a kicsinek az olyan dolgai, aminek kéznél kell lennie (7 órás vonatútra étel, ital, pelenka, popsitörlő, pár játék, amivel lefoglalom, váltóruha stb) És még lenne a laptop táska, de azt szerintem bele tudom tenni a hátizsákba.
Ezen kívül babakocsi, kellenének neki kintre játékok, mert az a lakás tök üres.
De ez így rengeteg! Nem tudom, hogy fogom egyedül megoldani. És így is már egy csomó mindenre mondtam, hogy majd kint beszerezzük duplán pl. utazóágy, kismotor, kiskád, bili stb.
Tudnátok segíteni? Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!