Hogyan faragjak le az oldalaimbol?
Figyelt kérdés
167 cm és 61 kg vagyok.leszeretnék faragni az oldalaimbol és a hasambol legalabb 50 kg ra,de a problémásabb terulet inkabb az oldalaim.már utálok tukorbe nézni.kerlek irjatok valami jo tanacsot koszonom :(2013. máj. 30. 15:38
1/4 anonim válasza:
Kevesebb cukrot enni, több zöldséget.. :)
2/4 A kérdező kommentje:
koszonom.már probaltam és sikerult is legogynom 1 éve de most megint visszaestem.tud esetleg valami tornagyakorlatot az oldalakra és a hasra ??
2013. máj. 30. 16:09
3/4 anonim válasza:
Helyi zsírégetés sajnos nincs. Természetesen edzel.. gyönyörű, egészséges és erős izomzatod lehet, ez nagyon jó. De az a zsírraktárainkat nem fogja eltüntetni.
Ahhoz bizony stabil vércukorszint (és ezért alacsony inzulinszint) kell, így égeti a testünk a zsírt - többet mint amennyit elraktároz. Ezt edzéssel nagyon nehéz átbillenteni, akkor jönnének a napi 4-5 órás edzések.
Ezért a cukor (és liszt, tej) fogyasztás a meghatározó. A húsevő szálkás lesz, de legalább karcsú a lisztevő sajnos sok esetben kisebb-nagyobb mértékben hájas. Még ha tornázik, sportol is. Kívánom hogy ne így legyen, hogy könnyebb legyen de ehhez kevés vagyok :)
4/4 A kérdező kommentje:
koszonom.sokan azt mondják hogy a cukor még jobban hízlal mint a zsír...szerintem ez igaz.de úgy is sikerult hogy Délután 5 után már nem ettem.és volt is látszatja.csak sajnos most vissza estem :(
2013. máj. 30. 16:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!