Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Hogyan faragjak magamból jó nőt?
Sziasztok!
Vannak olyan lányok, akire mindenki azt mondja: igen, ő tényleg "jó csaj". Kérdem én: miben különböznek ők az átlagtól? Természetesen tudom, hogy mindenkinek más tetszik de mindig van egy olyan kategória, ami mindenki szerint szép.
Ennyi lenne az egész: formás test és szép arc? Persze tudom, a kisugárzás is nagyon sokat számít, azt nyilván nem lehet megtanulni.
Állítólag szép arcom van, viszont van egy kis feleslegem. Csak magamért elkezdtem egészségesen táplálkozni és sportolni. Eddigi munkámat siker koronázta. :) Ha még többet megteszek a szép test elérése érdekében és elérem mondjuk ezt az alakot, akkor lehetek 10/10-es?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
(1- Csak normális válaszokat szeretnék! NE KÖTEKEDJETEK legyetek oly szívesek, hanem a kérdésre válaszoljatok!
2- Tudom, hogy nem csak az számít, ki milyen kívülről, de én most direkt erre fektetem a hangsúlyt. Vannak terveim, azt mondják kedves vagyok, szóval igyekszem nem csak a testemre, hanem a lelkemre is figyelni).
18L
így nem igazán lehet tanácsod adni, privátban küldhetnél egy képet, akkor tudnék mondani véleményt, hogy min kéne még csiszolni esetleg
23/F
Nyilván amikor kitesz ide valaki egy képet egy lányról és azt írjátok, 10/10, akkor azon gondolkoztok, hmmmm nem is mondok semmit, úgysem tökéletes.
Látom, rossz helyre írtam ki a kérdést...
Aki normális választ írt, annak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!