Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/fiúk! Hogyan faragjak magamból jó nőt?
Sziasztok!
Vannak olyan lányok, akire mindenki azt mondja: igen, ő tényleg "jó csaj". Kérdem én: miben különböznek ők az átlagtól? Természetesen tudom, hogy mindenkinek más tetszik de mindig van egy olyan kategória, ami mindenki szerint szép.
Ennyi lenne az egész: formás test és szép arc? Persze tudom, a kisugárzás is nagyon sokat számít, azt nyilván nem lehet megtanulni.
Állítólag szép arcom van, viszont van egy kis feleslegem. Csak magamért elkezdtem egészségesen táplálkozni és sportolni. Eddigi munkámat siker koronázta. :) Ha még többet megteszek a szép test elérése érdekében és elérem mondjuk ezt az alakot, akkor lehetek 10/10-es?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
(1- Csak normális válaszokat szeretnék! NE KÖTEKEDJETEK legyetek oly szívesek, hanem a kérdésre válaszoljatok!
2- Tudom, hogy nem csak az számít, ki milyen kívülről, de én most direkt erre fektetem a hangsúlyt. Vannak terveim, azt mondják kedves vagyok, szóval igyekszem nem csak a testemre, hanem a lelkemre is figyelni).
18L
Csodálkozom, hogy még egy pasi sem írta, h a szépség nem minden...
akkor írom én!:D
Tudom, hogy nem csak az a fontos! ODA VAN ÍRVA!!!
A normális válaszokat megint csak megköszönöm. :)
Hát te h_lye vagy... NOORMÁLIS VÁLASZOKAT KAPSZ...
Rinyagép vagy, akármennyire is bomba tested lesz, olyan sötét vagy, hogy a fekete lyuk irigykedne rád... omg
15-ös: a te válaszod szerinted normális? Vagy ez: véső, kalapács, fúró, smirgli, köszörű
Ha nem tudsz válaszolni a kérdésemre, nem kell ide írni! És még én vagyok a sötét... Inkább nem írom le, én milyennek gondollak, nem süllyedek le a te szintedre és nem sértegetlek.
Én szívesen sértegetlek, mert a negró világít a szádban... :D Nem kell lesüllyedni a szintemre, mert már alattam vagy... :\ Hova süllyednél? :D mínuszba? :D
Én bunkó vagyok, te meg buta... :D ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!