Milyen fából faragjak?
Figyelt kérdés
Szeretnék faragni egy evőkanalat, de nem tudom milyen fából érdemes csinálni, szóval egy fafajtát és egy indoklást kérnék szépen:)) Lehetőleg Magyarországban megtalálható fát írjatok!! PL: akác, tölgy, diófa...
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
2013. aug. 31. 23:22
1/2 anonim válasza:
Dióból semmiképp, mert az az egyik legkeményebb.
A gyümölcsfák legjobbak ilyen célra, mert könnyen faraghatóak.
2/2 A kérdező kommentje:
De, mosásnál, és meleg ételeknél is megállná a helyét?
2013. szept. 2. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!