Van mas is aki fel repulon utazni?
sajnos en nagyon felek.viszonylag rovid utat szoktam megtenni(2 es fel ora), de az nekem remalom.Allandoan a zuhanastol rettegek, leizzadok, aludni sem tudok.
(nyugtatot nem vehetek be, mert szoptatok)
Lecci ha tudtok irjatok par megnyugtato sort, statisztikat, vagy, h. miert is NEM eshet le a gep..
Vagy joggal felek?...
Nem biztos, hogy ezzel megnyugtatlak, de én sokkal jobban félek autóban, mert tudom, hogy ha azzal nagyon súlyos balesetet szenvedek, azt túlélhetem - nyomorékként. A repülő meg lezuhan, az ember gyorsan elveszti az eszméletét, és a becsapódást meg sem érzi. Egy autóbaleset után meg ott marad, esetleg láb nélkül, bénán a családja terhére. Még WC-re sem tud egyedül kimenni.
Engem tehát pont az nyugtat meg a repülőn, hogy ha valami történik, utána nem nyomorékként ébredek fel.
Annyira nem félek, kevés az esélye, hogy pont az a gép zuhanna le, amelyiken ülsz...
Csak azt nem szeretem, hogy landolás után egy órával már fáj is a fülem... Napokig :( Mikor a repülőn vagyok, akkor is érzem, hogy dugul/fáj...
Én is félek a repüléstől, ezért megnyugtatni sajnos nem tudlak. a baleseti statisztikák szerint a repülőszerencsétlenségnek sokkal kisebb az esélye mint az autóbaleseteknek, ám ha egy gép lezuhan, akkor vége a dalnak, úgyhogy engem a statisztikák sem nyugtatnak meg. merre szoktál repülni? ha teheted, menj vonattal, igaz, jóval hosszabb az út, de legalább nyugodt leszel, és még a tájat is nézheted:) én most nyáron megyek ki Münchenbe, a barátaim repülni akarnak, de már előre szóltam nekik, hogy én külön megyek vonattal valószínűleg.
24 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!