Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van mas is aki fel repulon...

Van mas is aki fel repulon utazni?

Figyelt kérdés

sajnos en nagyon felek.viszonylag rovid utat szoktam megtenni(2 es fel ora), de az nekem remalom.Allandoan a zuhanastol rettegek, leizzadok, aludni sem tudok.

(nyugtatot nem vehetek be, mert szoptatok)

Lecci ha tudtok irjatok par megnyugtato sort, statisztikat, vagy, h. miert is NEM eshet le a gep..

Vagy joggal felek?...

2009. dec. 24. 17:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

énis félek de én nem a zuhanástol mert nyilvánvaló hogy egy gép biztosan nem fog lezuhanni pont akkor amikor mondjuk te (vagy én) rajta vagy

én attol félek h hirtelen valami bajom lesz és nincs orvos mert eléggé hipohonder vagyok :S

2009. dec. 24. 17:59
 2/14 anonim válasza:
100%
ha belegondolsz hogy hányan halnak meg egy repülőgép balesetbe egyszerre,elég elrettentő,de ha azt nézed hogy egy autós,buszos,vonatos,stb közlekedésben egyszerre ugyan sokkal kevesebben halnak meg,de jóval sűrűbben fordul elő szárazföldi baleset...tehát ha átgondolom statisztikailag még mindig biztonságosabb a repülő bármely más megszokott közlekedési eszköz,ennek ellenére én még nem mertem repülőre ülni
2009. dec. 24. 18:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Például apám. Emiatt hagytunk ki egy nagyszerű külföldi lehetőséget távolkeleten, munkát kapott volna, az egész családnak állták volna az utat és a lakhatási lehetőséget, de apám betoji volt.
2009. dec. 24. 19:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül a vonat biztonságosabb mint a repülő, szóval azon kívül mindenhol nagyobb esélyed van meghalni. Ha nagyon félsz, válassz vonatos utat. Hova szoktál utazni? A 2és fél óra nem olyan hosszú, hogy olyan nagyon-nagyon messze legyen, biztos meg lehet oldani máshogy.
2009. dec. 24. 19:54
 5/14 anonim válasza:
100%

Ugyan ez van nekem is..

èn is iszonyatosan fèlek ezèrt inkàbb ha megoldhato akkor vonatozok....ha abszolut nincs rà mod hogy a foldon utazzak...akkor sajna nincs mese ..marad a repcsi.. :S

2009. dec. 24. 20:30
 6/14 A kérdező kommentje:

London-Bp kozott kell neha ingaznom..

Nem hosszu ut igaz, de nekem nagyon:)

Igen persze en ha tehetnem a buszt vagy autot valasztanam, de 6 honapos kislanyom van, ezert az ido szamit..

2009. dec. 24. 20:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Esélytelen hogy lezuhanjon olyan repülő ami nem óceánon keresztül repül, mivel ha legkisebb gond is van akkor azonnal leszállnak valahol félúton.

London-Bp között semmi esélyed lezuhanni úgyhogy ne parázz.

2009. dec. 24. 22:43
 8/14 A kérdező kommentje:

huhh, koszi Kedves Utolso!

Akkor nyugodtan indulok utnak 2 nap mulva!:)

2009. dec. 24. 23:04
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha van pénzed, akkor megoldható vonattal is, de nem éri meg, csak ha nagyon félsz. Itt egy leírás, hogyan utazhatsz.

Train times Budapest ► London

*

Day 1: Travel from Budapest to Munich overnight on the EuroNight sleeper train 'Kalman Imre', leaving Budapest Keleti at 21:05 and arriving in Munich at 06:15 next morning. The Kalman Imre has a modern air-conditioned Hungarian sleeping-car (1, 2 & 3 bed compartments with washbasin), couchettes (4 & 6 berth compartments) and seats (not recommended).

*

Day 2: Travel from Munich to Stuttgart by high-speed ICE, leaving Munich Hauptbahnhof at 09:40 and arriving Stuttgart at 12:01.

*

Day 2: Travel from Stuttgart to Paris by high-speed TGV, leaving Stuttgart at 12:55 and arriving Paris Gare de l'Est at 16:34. It's a 10-minute walk from the Gare de l'Est to the Gare du Nord.

*

Day 2: Travel from Paris to London by Eurostar, leaving Paris Gare du Nord at 18:13 on Mondays to Fridays, 19:13 on Saturdays or 17:43 on Sundays, arriving London St Pancras at 19:34 Mondays-Fridays, 20:34 Saturdays or 18:59 on Sundays.

Ezen kívül bizonyos napokon van közvetlen buszjárat, az sokkal egyszerűbb, és olcsóbb, csak kevésbé biztonságos, a statisztikák szerint.

2009. dec. 24. 23:32
 10/14 anonim ***** válasza:
kepzeld en is ket nap mulva megyek, lutonbol, bp-re, nem tudom hogy ugyanakkor-e, de csak nem halunk meg egyszerre
2009. dec. 25. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!