Van mas is aki fel repulon utazni?
sajnos en nagyon felek.viszonylag rovid utat szoktam megtenni(2 es fel ora), de az nekem remalom.Allandoan a zuhanastol rettegek, leizzadok, aludni sem tudok.
(nyugtatot nem vehetek be, mert szoptatok)
Lecci ha tudtok irjatok par megnyugtato sort, statisztikat, vagy, h. miert is NEM eshet le a gep..
Vagy joggal felek?...
énis félek de én nem a zuhanástol mert nyilvánvaló hogy egy gép biztosan nem fog lezuhanni pont akkor amikor mondjuk te (vagy én) rajta vagy
én attol félek h hirtelen valami bajom lesz és nincs orvos mert eléggé hipohonder vagyok :S
Ugyan ez van nekem is..
èn is iszonyatosan fèlek ezèrt inkàbb ha megoldhato akkor vonatozok....ha abszolut nincs rà mod hogy a foldon utazzak...akkor sajna nincs mese ..marad a repcsi.. :S
London-Bp kozott kell neha ingaznom..
Nem hosszu ut igaz, de nekem nagyon:)
Igen persze en ha tehetnem a buszt vagy autot valasztanam, de 6 honapos kislanyom van, ezert az ido szamit..
Esélytelen hogy lezuhanjon olyan repülő ami nem óceánon keresztül repül, mivel ha legkisebb gond is van akkor azonnal leszállnak valahol félúton.
London-Bp között semmi esélyed lezuhanni úgyhogy ne parázz.
huhh, koszi Kedves Utolso!
Akkor nyugodtan indulok utnak 2 nap mulva!:)
Ha van pénzed, akkor megoldható vonattal is, de nem éri meg, csak ha nagyon félsz. Itt egy leírás, hogyan utazhatsz.
Train times Budapest ► London
*
Day 1: Travel from Budapest to Munich overnight on the EuroNight sleeper train 'Kalman Imre', leaving Budapest Keleti at 21:05 and arriving in Munich at 06:15 next morning. The Kalman Imre has a modern air-conditioned Hungarian sleeping-car (1, 2 & 3 bed compartments with washbasin), couchettes (4 & 6 berth compartments) and seats (not recommended).
*
Day 2: Travel from Munich to Stuttgart by high-speed ICE, leaving Munich Hauptbahnhof at 09:40 and arriving Stuttgart at 12:01.
*
Day 2: Travel from Stuttgart to Paris by high-speed TGV, leaving Stuttgart at 12:55 and arriving Paris Gare de l'Est at 16:34. It's a 10-minute walk from the Gare de l'Est to the Gare du Nord.
*
Day 2: Travel from Paris to London by Eurostar, leaving Paris Gare du Nord at 18:13 on Mondays to Fridays, 19:13 on Saturdays or 17:43 on Sundays, arriving London St Pancras at 19:34 Mondays-Fridays, 20:34 Saturdays or 18:59 on Sundays.
Ezen kívül bizonyos napokon van közvetlen buszjárat, az sokkal egyszerűbb, és olcsóbb, csak kevésbé biztonságos, a statisztikák szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!