Hogy tudok csecsemovel utazni repulon?
Figyelt kérdés
Kis gyerekkel (5 honapos) szeretnek hazautazni magyarorszagra. A jegyet meg tudom venni, csak az erdekell, hogy hogy nez ez ki a gyakorlarban? Adnak gyerekulest, vagy hova tudom tenni a picit. Vagy nekem kell vinni hordozot, baby-ulest?2011. febr. 20. 11:48
1/7 anonim válasza:
Viszel babaülést is ill. babakocsit is? Egyiket leadod csomagként, ingyen. A másikat viheted a babával beszállásig a repülő ajtajában veszik el tőled majd ha kiszállás van az ajtóban adják vissza vagy azt is szallagon kapod ki a bőröndokkel együtt. A repülőn 2 éves korig nincs saját ülése a babának az öledben utazik kapsz baba biztonságiövet. Ha van melletted szabad hely persze oda ültetheted felszállás után. Ha tengeren túlról utazol akkor elvileg van mózeskosár ami a falra akasztható azt adnak. Rövid járaton EU-n belül ez nincs. Vizet, tejet, kaját ha már eszik valamit vihetsz a gépre neki. Vigyél kedvenc játékot is. Jó utat!
2/7 anonim válasza:
a www.malev.hu-n az utasinformációra ráklikkelsz, kiadja, hogy: utazás gyerekkel, és ott mindent megtudsz, ami érdekel.
3/7 anonim válasza:
a kisgyerekesek mindig szoktak kérni speedy-boarding-ot, ez elsőbbségi beszállás tulajdonképpen.
fizetős szolgáltalás, de legalább nem kell sorbanállni, mikor be kell szállni a repülőbe.
4/7 anonim válasza:
Normális légitársaságoknál a kisgyermekesek elsőbbségi beszálló megváltása nélkül is előnyt élvezhetnek a beszállásnál. Nálunk eddig nem volt ilyen probléma.
Első voltam.
5/7 anonim válasza:
hát, igen, én még csak fapadossal utaztam.
ott fizetni kell érte.
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, sokat segitettetek.
2011. febr. 21. 01:59
7/7 anonim válasza:
tegnap 22:01
Gyerekkel a fapadosok közül easyjettel utaztam és egyszer sem kellett elsőbbségit válltanom ahoz, hogy megkülönböztetett fogyelembe részesüljünk. Persze láttam már ellentettjét is.
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!