Milyen az Air France-on utazni? Milyen a kiszolgálás, biztonságosak a gépek?
az Air France járatai az egyik legjobbak, kivéve a sztyuvikat :) nem a kedvességükről híresek a franciák, ne vedd magadra - bár a gépeken sokszor nem francia, hanem mindenféle vegyes nemzetiségű személyzet van, azokkal nincs gond
a beszállókártyát 99,9%, hogy megkapod pesten, ha mégsem, akkor el fogják mondani, hogy mit kell csinálnod
Nekem nem volt gondom, 12 órás utam volt Párizsból..
Kedvesek-nem kedvesek? Tették a dolgukat, panaszom nem volt rájuk. Ellátás rendben, út közepétől felálltam, hátramentem.ki volt téve a szendvics, üdítő, vettem, ittam, álldogáltam..
B777 volt. Mindenkinek saját monitor, választható filmmel, játékkal (joystick van), zenével..
Bp.en csak Párizsig kaptam meg a beszállókártyát, de ott a beszállásnál (nem a chek-in pultnál), ahol a beszállókártyát kéne mutogatni pillanatok alatt kaptam a hosszú útra.
Ellenőrzés a szokásos, semmi különös.
Nekem csak rövid utam volt az Air France járatával (2 órás). Odaúton 3 DARAB szárazkekszet ehettem vagy zacskós sós valamit, választani kellett. Egészen az ereszkedésig vártam, hogy mikor hozzák már a rendes vacsorát... Aztán koppantam.
A visszaúton ugyanezen a járaton már volt halas vagy sajtos szendvics, a sztuvi felajánlotta hogy többet is hoz... Szóval mindenkinek más tapasztalata van és mindegyik igaz, mert még egy járaton belül is ekkora különbségek vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!