Kedves külföldön élők, vagy külföldre készülő emberek! Mi motivál (t) benneteket abban, hogy más kontinensre költözzetek?
Felelősség és kiskapu keresés mindenhol létezik, fals dolog erre fogni a dolgokat.
Nekem szimplán ajánlottak egy munkahelyet otthon..és elfogadtam. 4évig itt leszek, utána meg majd elválik.
Vannak bizonyos területek, ahol valóban jellemző a kiskapu-keresés és a sz**rágás itthon, nyugati országokban nem igazán, de ez inkább néhány szakterületre korlátozódik. Ha nagyvállalathoz megy valaki dolgozni, máshol ugyanúgy rabszolga, mint itthon.
A kérdés egyébként elsősorban arra vonatkozik, hogy miért hagyja el valaki a kontinenst, ha itthon rendben van az élete és miért adja fel a biztosat egy bizonytalanért.
Én egy átlagnál nagyobb fizetést, saját lakást adtam fel és indultam el a gyerekekkel a bizonytalanba.
Elsősorban a környezet, a magyar mentalitás, az igénytelenség, hozzáállás, nulla jövőkép a gyerekeknek miatt. A kaput a manyup tette be, amikor láttam, hogy lópikulát se fogok kapni, akkor miért éljek egy lepukkant helyen? Ha már nyugdíjasként éhen döglök, akkor legyen egy pálmafa alatt a tengert nézve.
Megkaptam amit akartam, persze néha hiányoznak a régi lakásból a szép bútoraim, mert itt ahol béreljük nem a legjobb minőségű, de míg otthon a gyerekeket nem engedhettem le nyugodtan, mert minden kutyasz.r volt, hajléktalanok, itt ki merem engedni a gyerekeket vásárolni. Nyugi van, kedves emberek, tenger, napfény és pálmafa.
Nem lett volna megoldás egy jobb környékre, vagy jobb városba, helyre költözés?
Nyugi van, kedves emberek, ez a hely mégis hol van? Én ilyen hellyel még nem találkoztam. Ahol kevesebb a rossz ember, ott annak legnagyobbrészt az az oka, hogy kisebb a népsűrűség, így adott területre kevesebb jut. Az emberek mindenhol egyformák, saját javukat tartják szem előtt, nem másét, persze vannak kivételek, de olyan helyről nem igen hallottam, ahol csak a bizonyos kivételek élnek és nincs szükség törvényekre ami szabályozza a társadalmat.
A fenyő és a tölgy pont olyan szép mint a pálma, nagy vízfelület pedig Európában is akad azért, sőt még Magyarországon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!