Ha a párotok azt szeretné, hogy költözzetek ki vele Németországba, akkor ki mennétek vagy sem?
mennék! habozás nélkül!!
Németországba amúgy is már régen ki szeretnék menni, meg ott az emberek tök normálisak, nem úgy mint a franciák..
jó kérdés, ha neked semmiféle perspektivád nincs akkor menj
DE ne felejtsd el az idő múlik
egyszer az élet lehet kegyetlen és neked is a saját lábadon kell majd megállni
mi van ha a párod elhagy, mi van ha beteg munkaképtelen lesz mi van ha meghal
egy ideig jó buli, de ha 28-30 évesen úgy ébredsz, hogy van egy gyereked a Németországban dolgozó párod tart el, te képtelen vagy magatokat eltartani akkor az már baj
Kérdés mivel töltöd ott az idődet? Otthon ülsz? Ha kiesel a munkaerőpiacról 2-3-10 évre baj lesz-e belőle?
- ha tudok németül beszélni legalább középszinten
- ha van biztos lakhatás
- ha biztos vagyok benne s a kapcsolatban
- ha lenne biztos állása illetve nekem is lehetőségek, hogy találok
- ha ő vagy valaki tudna segíteni a hivatalos papírokat intézni (pl munkavállalás, betegbiztosítás)ami nekem gyengém
-ha nem lenne gyerekem esetleg nagyon szerethető/jól fizető tuti munkahelyem: (mert bizonytalanba kivinni felelőtlenség volna akkor már menjen egyedül félévre készítse elő a helyet/munkáját nézzen utána a gyerekdolgainak ott mint iskola,ovi aztán kimenni talán a kicsivel is)
IGEEEEN!IGEN!IGEN!IGEN!Mert... http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=pFmLwtmMrtA..
(nyugi,nem ilyen dagadtak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!