Ryanair vagy Wizzair?
Azt válaszd, amelyik épp az olcsóbb jegyet kínálja ugyanarra az útra. Bár Londonba nem ugyanarra a reptérre repülnek, így talán ez is döntő érv lehet.
Egyébként meg egy kutya mind, talán a Wizz egy picit utasbarátabb, de róluk is hallottam már egy s mást. Nekem speciel negatív tapasztalatom eddig egyikkel sem volt.
11:34
Már ne haragudj, de ez egy elég sznob válasz volt.
Attól még, hogy vki nem engedheti meg magának, hogy BA-val vagy Lufthansával utazzon, attól miért lenne birka?? Mindenki tisztában van vele, hogy lehúzósak a fapadosok, de ez van, el kell fogadni. Ennyi erővel ha bemész a bankba és hitelt veszel fel, akkor is birka vagy!! A fogyasztói társadalomban te is birka vagy!
Nem azt mondtam, hogy a kérdező vagy Te birka lennél, hanem mintegy próbáltam asszociálni. Ez vagy érthető vagy nem. Nem vagyok tehetős, birka módon én is nyögöm a 12 millás CHF hitelt.
Igazából csak azt akartam érzékeltetni, hogy ha nem sajnálja valaki az időt az árak és szolgáltatások összehasonlítására akkor lehet sokan elfordulnának a 2 lehengerlő fapados légitársaságtól. Amíg a fapadosoknál van foglalási díj addig másutt nincs, amíg máshol benne van a kézi poggyászon felül egy további poggyász feladási díja az árban addig a fapadosnál ez külön opció, amíg a fapadosnál tülekedéssel határozható meg ( vagy vásárolhatsz elsőbbségi beszállást ) az ülés helye addig máshol kényelmesen a neten előre megjelölöm, hogy hova szeretnék ülni. Arról nem is beszélve hogyha esik az eső vagy 40 fokos meleg van, addig a szabadban kell szaladgálni a fapados járatig egy "sörsátoron" keresztül, míg máshol nem...
Nem akartam sem a kérdezőt sem Téged sem pedig mást megbántani, ha így érzed akkor elnézést.
Vedd amelyik olcsobb. Ha cuccod is van akkor vedd figyelembe, hogy a wizzairnel kisebb az ingyenesen felvihető kézi poggyász méret. Ha sok cuccod van akkor viszont megint wizz a jobb, mert általában olcsobb a feladott bőrönd. Ezek tükrében nézd a jegyárakat, amugy nincs nagy különbség.
Aki pedig azt hiszi a fapados ugyanannyi mint egy normal társaság, az nem ért hozzá. Ne hallgass rájuk, sajnos még úgymond szakújságírók is tudnak hasonlo hülyeségeket összehordani mint amit itt feljebb írt valaki. BA-val sose fogsz 2-10e forintért Londonba menni, fapadossal igen.
Wizz-re teszem a voksom... ott még legalább valamilyen szinten embernek nézik az embert.
A ryan úgy utal az utasokra belső berkekben, hogy "self-loading cargo" (önmagát rakodó teher). Én köszönöm, de ilyen titulusból és bánásmódból nem kérek!
"Én köszönöm, de ilyen titulusból és bánásmódból nem kérek!"
Igazad van, jobb a wizzair, ahol már egy normális méretű kézipoggyászért is fizetni kell! Fujj-fujj ryanair, ahol (még) vihetsz ingyen viszonylag nagyobb méretű kézi poggyászt.
Olcsóbb jegynél igenis számít az a 3000Ft különbség!
Nézd, én a személyes véleményemet írtam le (mellesleg idő kérdése, hogy a ryan is mikor vezeti be a kézipoggyász díjat), ha te ryannel utazol, utazz! Szíved joga..
Nekem mindenesetre 3,000 Ft különbség bőven megér annyit, hogy ne ezzel az ír szutyokkal repüljek... És itt most nem elsősorban nem pénzről van szó, hanem az elveimről, amiket nem fogok feladni pár ezer Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!