Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ryanair vagy Wizzair?

Ryanair vagy Wizzair?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?
2012. febr. 11. 16:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "jobb"? A célnak mindkettő megfelel.
2012. febr. 11. 16:38
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Mire gondolsz pontosan?

Én általánosságban úgy vettem észre,hogy Ryanair(nekünk Pestről bőven megérte Pozsonyba elmenni és onnét Ryanairrel eddig) olcsóbb,mint a Wizz.

Meglátjuk,hogy most itt Pesten mi lesz a helyzet.

2012. febr. 11. 16:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy nézegettem az árakat mostanában, az esetek 90%-ban a Ryanair olcsóbb mint a Wizzair. Ráadásul most már Budapestről is megy a Ryanair elég sok helyre, így nem kell Pozsonyba menni.
2012. febr. 11. 19:53
 4/19 anonim válasza:
76%

Nem ajánlom a Ryanair-t. Az a (fapados)légitársaságok legalja. Már a jegvásárláskor is találkozhatsz rejtett költségekkel, ha nem vagy elég figyelmes, a gép (pontos) indulása pedig kérdőjeles. Csak egy pénzéhes, az alkalmazottakat 100%-osan kihasználó, undorító légitársaság.

A Wizzair azért teljesített már az elmúlt években, igaz az sem hibátlan...

2012. febr. 12. 21:18
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok:)

Én a Ryanair-rel kb.20-30 x repültem eddig,mindenfelé,egyszer volt egy órás késés,máskor egy 3 órás késés(ez mondjuk óriási havazás miatt volt,úgyhogy minden repülőt érintett),a többi alkalommal mindig pontosan indult-érkezett.

Rejtett költségek mindenhol vannak,és igazából sehol sincsenek,mert mindenhol annyi a költség,amit fizetsz.

Garantált ülőhelyért mindenhol fizetni kell,csomagért szintén stb.

Wizzair-rel sincs különösebb negatív tapasztalatom,csupán drágább.

A repülőtereken ugyanúgy mindegyik a legmesszibb kapuról indul,és a kézipoggyászt is nézik.

Nekem amúgy nagy kedvencem volt a SkyEurope,nagyon kár,hogy csődbe ment:(

2012. febr. 13. 00:13
 6/19 anonim ***** válasza:
22%
válasszátok a wizzairt, az legalább magyar légitársaság! (bár sokan nem tudják) A Ryanair be akarja dönteni a Wizzairt és ha az emberek tömegesen a Ryanairt választják, akkor sikerülni is fog. Ne hagyjuk, h a másik magyar légitársaság is megszűnjön. Amúgy én eddig 2x repültem wizzairrel, semmi probléma nem volt, nem is késett.
2012. febr. 18. 10:04
 7/19 anonim válasza:
30%

WizzAir.

Pontos indulások, kedves alkalmazottak, jó árak. És természetesen hazai cég!

2012. febr. 20. 10:48
 8/19 anonim ***** válasza:
92%
Mindkettő teljesen jó!
2012. febr. 20. 13:51
 9/19 anonim ***** válasza:
88%

"válasszátok a wizzairt, az legalább magyar légitársaság! "

Tudom, hogy magyar a Wizzair, de amíg a Ryanair olcsóbb, addig bizony velük repülök. Csak azért nem fizetek 5.000-10.000 Ft-tal többet a Wizzairnél, csak mert magyar.

Elég sűrün repülök és az esetek 90%-ban a Ryanair még akkor is olcsóbb volt, mint a Wizzair, hogyha ki kellett mennem Pozsonyig. Most meg hogy már Pestről is megy, így még jobb.

2012. febr. 22. 12:46
 10/19 anonim válasza:
74%
Dublin mellett élek, ezért mindig repülöm kell, ha haza szeretnék menni. Mentem már Malév, Aerlingus, Ryanair és Skyeurope társaságokkal, de a legrosszabb a Ryanair volt. Beszállás előtt kapunál a légiutas kísérők egy kézi poggyász méretű kartonnal ellenőrizték, hogy vajon a méret megfelel-e? Ha nagyobb, akkor fizetni kell. Nevetséges! Az Aerlingus-nál a poggyász max 20 kg lehet, de volt hogy a 22 kilót elnézték, a Ryanair-nél max 15 kg, de 16-nál fizetnem kellett. Figyelem a híreket, és azt tervezi a Ryanair, hogy a wc használatért 1 eurót kell fizetni a járatokon, ami megint csak nevetséges. Mi van akkor, ha egy kisgyerekkel utazok, és pelust kell csreélni? Fizessek, vagy a mellettem ülő utas ölében cseréljem ki a szaros cuccot? Ha utazást tervezek, nem nézem a Ryanair ajánlatait, csak ha nincs más lehetőség.
2012. máj. 19. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!