Ryanair vagy Wizzair?
Mire gondolsz pontosan?
Én általánosságban úgy vettem észre,hogy Ryanair(nekünk Pestről bőven megérte Pozsonyba elmenni és onnét Ryanairrel eddig) olcsóbb,mint a Wizz.
Meglátjuk,hogy most itt Pesten mi lesz a helyzet.
Nem ajánlom a Ryanair-t. Az a (fapados)légitársaságok legalja. Már a jegvásárláskor is találkozhatsz rejtett költségekkel, ha nem vagy elég figyelmes, a gép (pontos) indulása pedig kérdőjeles. Csak egy pénzéhes, az alkalmazottakat 100%-osan kihasználó, undorító légitársaság.
A Wizzair azért teljesített már az elmúlt években, igaz az sem hibátlan...
Második vagyok:)
Én a Ryanair-rel kb.20-30 x repültem eddig,mindenfelé,egyszer volt egy órás késés,máskor egy 3 órás késés(ez mondjuk óriási havazás miatt volt,úgyhogy minden repülőt érintett),a többi alkalommal mindig pontosan indult-érkezett.
Rejtett költségek mindenhol vannak,és igazából sehol sincsenek,mert mindenhol annyi a költség,amit fizetsz.
Garantált ülőhelyért mindenhol fizetni kell,csomagért szintén stb.
Wizzair-rel sincs különösebb negatív tapasztalatom,csupán drágább.
A repülőtereken ugyanúgy mindegyik a legmesszibb kapuról indul,és a kézipoggyászt is nézik.
Nekem amúgy nagy kedvencem volt a SkyEurope,nagyon kár,hogy csődbe ment:(
WizzAir.
Pontos indulások, kedves alkalmazottak, jó árak. És természetesen hazai cég!
"válasszátok a wizzairt, az legalább magyar légitársaság! "
Tudom, hogy magyar a Wizzair, de amíg a Ryanair olcsóbb, addig bizony velük repülök. Csak azért nem fizetek 5.000-10.000 Ft-tal többet a Wizzairnél, csak mert magyar.
Elég sűrün repülök és az esetek 90%-ban a Ryanair még akkor is olcsóbb volt, mint a Wizzair, hogyha ki kellett mennem Pozsonyig. Most meg hogy már Pestről is megy, így még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!