Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ryanair vagy Wizzair?

Ryanair vagy Wizzair?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?
2012. febr. 11. 16:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért mert a poggyász szabályok szigorúbbak, nem nevezném rosszabbnak. Nekem speciel nem ér meg 20.000 Ft-tal többet, hogy pár kilóval nagyobb kézipoggyászt vihessek.
2012. máj. 19. 12:16
 12/19 anonim válasza:
82%

Szerintem Wizz!!!

Többször utaztam már Wizzairrel és semmi probléma nem volt, a személyzet is kedves volt.

2 hete jöttem a Ryanairrel nyaralni....nagyon gáz volt. ez a légitártsaság elérte hogy kordonoknál kelljen kisétálnunk a gépig mert ugye a buszt nem fizetik..... úgy tereltek minket mint a birkákat.....ezek után a gép undorítóan koszos volt, az ablakom olyan zsíros, hogy alig lehetett kilátni és letörölni sem tudtam....hol élünk?? és egészh úton mindenféle szart próbáltak ránk sózni.... a személyzet bunkó volt....

szóval én inkább fizetek akár 5000-rel is többet, hogy rendes legyen a személyzet, emberként bánjanak velem és ne koszban utazzak....

2012. aug. 18. 20:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már többször utaztam a Ryanair-rel de sem kosszal, sem bunkó személyzettel nem találkoztam. Az igaz, hogy útközben árulnak mindenfélét, de azt pont lesz..om, amíg 600 Ft-ért elvisznek Bergamo-ba oda-vissza.
2012. aug. 18. 21:00
 14/19 Viktorq válasza:
75%
Az árakat mindenki látja. Ami a Ryanairnél zavaró volt, hogy elektromos cigivel és sorsjeggyel fárasztottak út közben. A katalógust külön kell kérni és volt, hogy várni is kellett rá. A Wizzairnél van rendes gumihálós zseb az üléseken így a fényképezőt, uzsonnát, újságot nem kellett végig ölben tartani és ez nekem elég sokat jelentett.
2013. szept. 21. 13:32
 15/19 anonim válasza:
43%
RYANAIR az jobb mert én ott vagyok pilóta és Brüsszelből fél órával hamarabb indult a Wizzair és fél úton leelőztük.
2013. dec. 30. 11:16
 16/19 anonim válasza:
Egyébként a Ryanairesek sem köcsögök mert nekem van egy fiam és csak a gyerekeknek lejátszották a szignót.
2013. dec. 30. 11:24
 17/19 anonim válasza:
51%

"válasszátok a wizzairt, az legalább magyar légitársaság! "

A WizzAir nem magyar, csak Magyarországon is van telephelye. A kettő nem ugyanaz. Az egyetlen magyar légitársaság a már sajnos csődbement MALÉV volt. Jobb volt minden repülőtársaságnál

2019. jún. 20. 21:35
 18/19 Szaki19 válasza:
53%
A Wizz Air magyar.
2019. dec. 4. 07:59
 19/19 anonim válasza:
WizzAir munkai szempontból a Ryanair zsarolja a dolgozóit a koronavírus idején kevés fizetést kaponak egy több gyerekes anyukának a hónap utolsó 10 napjában a vöröskereszthez kellet fordulnia ételérttt. https://www.youtube.com/watch?v=kgu3C8Nw2g8&t=191s
2020. jún. 21. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!