Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ryanair vagy Wizzair Londonba?...

Ryanair vagy Wizzair Londonba? Tapasztalatok? Poggyász?

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én wizzair párti vagyok..
2012. júl. 6. 21:22
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Én nem szeretem a Wizzair-t, alig fér el a lábam, olyan közel van az előttem lévő ülés. Persze lehet, hogy csak én fogtam ki háromszor is szerencsétlen gépet, és van nekik másmilyen is. Pedig csak 167 centi magas vagyok.
2012. júl. 6. 21:24
 3/11 A kérdező kommentje:

Ryanair-rel utaztatok?

Jól értem, hogy pluszba kell fizetni a rendes csomagért?? A Wizzair-nél is?

2012. júl. 6. 21:29
 4/11 SzilKa ***** válasza:
100%
mindkettőnél kell fizetni pluszban a feladott csomagért, nem is keveset.
2012. júl. 6. 21:30
 5/11 A kérdező kommentje:

de ez akkora becsapás... többe kerül a csomagdíj, mint a repülőjegy...

Esetleg tudtok valami jó árral dolgozó légitársaságot, ahol nem kell fizetni pluszban a csomagért... és nem is drága?

2012. júl. 6. 21:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországról, a Malév csődje után gyakorlatilag csak fapadosokkal lehet eljutni nagyon sok célállomásra. A fapadosoknál pedig nagyon meg kell nézni, azt hogy mennyi a végösszeg! Nem a reklámárra kell figyelni, hanem a csomagdíjjal+adminisztrációs díjjal+egyéb opciós díjak után mennyi az annyi!
2012. júl. 6. 21:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos mindegyiknél kell fizetni érte külön. Csak a kézipoggyászért nem. A főoldalon látott kecsegtető ár, csak a mézesmadzag. A Wizzair-nél még az sem mindegy milyen kártyával, vagy milyen módon fizetsz, attól is függ az ár.

Úgy tudom a nem fapados társaságoknál már eleve bele van építve a jegyárba a poggyászdíj meg egyéb rejtett költségek, legalábbis a Malévnál annak idején így volt, ott nincsenek ezek az idegesítő pluszköltségek, de hát ugye a nem fapados meg drága.

2012. júl. 6. 21:42
 8/11 A kérdező kommentje:
a fenti kettőt olvasgatom, ezek közül a wizzair nyert idáig.... de majd még utána nézek a többinek is....
2012. júl. 6. 21:48
 9/11 A kérdező kommentje:

ott 6000 ft-ért 32kg-os lehet a csomag

Ryanair-nél... max 15 kg 8000 és egyre drágul...

2012. júl. 6. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Azért 15 kiló csak elég.
2012. júl. 6. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!