Folyadékok repülőn csak 20x20 cm-es lezárható
zacskókban?
Figyelt kérdés
Kézipoggyásszal utazok a Wizzair társasággal, és a honlapon azt írták, hogy folyadékokat kizárólag max. 100 ml-es tartályokban, 20x20 cm-es újrazárható tasakban lehet felvinni a gépre. Kontaktlencse folyadékot szeretnék vinni, 65 ml-es a tartály, de tényleg annyira fontos a zacskó mérete?
KÉREM, az válaszoljon, aki biztosra tudja, esetleg volt már tapasztalata Wizzairrel kapcs. (Más légitársaságoknál minden máshogy van.)
Nem a légitársaság szabja ezt meg hanem a reptér. Nem a légitársaság hanem a reptéri ellenörzés nem enged át.
De ebbe nem fognak bele szólni akkor sem ha nincs zacsiban, de jó ha egy zippzáros zacsiba teszed, de ha semmibe nem teszed akkor vedd ki és mutasd meg mielött átmész az átvizsgáláson. ennyi.
2012. jún. 12. 21:38
2/9 anonim válasza:
Zacskót adnak a reptéren, ezen ne aggódj. A kapun való átmenés előtt abba átpakolhatsz, csak tartsd egy helyen. Esetleg drogériákban lehet kapni átlátszós neszeszeres táskát, abba is beleteheted. Azokat kifejezetten repülős utazáshoz gyártják.
2012. jún. 12. 21:41
3/9 anonim válasza:
még soha nem használtam 20x20 cm-es zacsit. Sima zárható uzsonnazacsiba szoktam rekni ezeket a dolgokat. biztos nem 20x20-as. szerintem valamit félreolvastál.
max 100 ml és max 20x20 cm
2012. jún. 12. 21:41
4/9 anonim válasza:
nem érdekli őket, hogy pont akkora zacsiban legyen. nekem volt, hogy meg sem nézték, de amikor meg látták, h egy táska méretű zacskóban van benne, semmit sem szóltak. lényeg, h le legyen zárva.
2012. jún. 12. 21:47
5/9 anonim válasza:
Szerintem biztos, h jól olvasta: "re-sealable 1 litre plastic bag, measuring 20cmx20cm"
2012. jún. 12. 21:48
6/9 anonim válasza:
Nem egész 1 éve repültünk velük, egy sima zsömlés zacskóba tettük a kis üvegcséket (parfüm, alapozó, stb) és simán összekötöttük a zacsit, átvilágításkor ki kellett tenni a tálcára, és ennyi volt.
2012. jún. 12. 21:58
7/9 anonim válasza:
Igen, jól olvasta. 20x20-as zacsiba kell rakni elvileg, mivel annak az űrtartalma 1 liter és ha már valami nem fér bele, akkor azt nem lehet felvinni.
2012. jún. 12. 21:58
8/9 anonim válasza:
Ha nagyon izgulsz, hogy kötözködni fognak veled, akkor vegyél a Müller drogériában 1 l-es visszazárható hűtőzacsit, a dobozán rajta van egy kis repülőgép. Ez pont jó méret, én is ebben vittem a löttyeimet. Érdemes otthon előre belerakni a cuccot, ne ott a reptéren kelljen szerencsétlenkedni vele.
2012. jún. 12. 22:02
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek, már be is csomagoltam! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!