Támogatnál egy olyan akciót, hogy bojkottáljuk a fapados légitársaságokat, és helyettük támogassuk a nemzeti társaságokat a szerényebb pénzzel rendelkezők pedig a vasutat?
Egyszerűen tűrhetetlen az a módszer, amit a fapadosok alkalmaznak, előbb-utóbb meg fognak sérteni valamilyen emberi jogot, vagypedig egyre többször fognak a gépeik súlyos baleseteket szenvedni.
Emlékezzünk egy pár évvel ezelőtti akciókra, amikor a Ryanair pár járatán bevezetett fizetős WC-ket, amik pénzbedobós rendszerrel működtek, amibe aztán beszorult a pilóta és a gép zuhanni kezdett...
Utána úgy tűnt, hogy a fapadosok színvonala fellendülőben van, azonban hidegzuhanyként (és egy baljós előre nem látható minőségromlás előfutáraként) érkezett az a húzás a Wizz Air-től, hogy mostmár kétfajta kézipoggyász lesz, ami befér az ülés alá és ami nem és ami nem azért fizess többezer forintot.
Ezekután mikor máskor, mint az egyre téliesebbre forduló időben bevezették a fapadosok azt az igénytelenségtől magasfokon üvöltő rendeletet, hogy a reptér kifutópályája mellett fűtetlen vagy alig fűtött, WC nélküli sátrakban várjanak az utasok, mint valami afgán menekülttáborban.
Ezzel párhuzamosan kiderült a Ryanair-ről, hogy éppenhogycsak annyi üzemanyagot tölt a repülőibe, amivel gondolja, hogy kihúzza a gép a célig, emiatt, már többször is Mayday-el szálltak le pl. a Kanári-szigetek és Madrid közötti járaton.
Hagyományos tűntetésekkel, kritikákkal nem lehet szembeszállni ezzel az igénytelenséggel, mivel a Ryanair elnöke direkt botrányokat szokott kavarni, hogy negatív reklámot kapjon "a negatív reklám is reklám csak ingyen van" ahogy mondta is már ugyebár, és nem kizárt, hogy a többi fapados társaság vezére is hasonlóan gondokodik.
Ezért gondoltam egy olyan akcióra, hogy mindenki repüljön nemzeti társaságokkal, akinek meg nincs annyi pénze az inkább vonatozzon.
Ezzel a bojkottal úgy esne el a pénztől és az utasoktól a fapados biznisz, hogy közben nem kapnák a várva-várt reklámként szolgáló botrányokat.
Most csinaltam egy probafoglalast hogy megnezzem mi lesz, es a megadott arhoz hozzaadja a foglalasi dijat plusz a kartyaval valo fizetes dijat. Csak ez a ketto 6000 ft...
Es meg annyit, hogyha repulojegyet foglalok barmelyik foglalasi rendszerben, akkor automatikusan megy ra az ado es illetek.
"Azt pedig több helyen is kiszámolták, hogy ezek a kártyák annyival drágábbak a normál bankkártyáknál,"
Hol számolták ezt ki?
Az én kártyám éves díja 10,- euró. Mivel már kb. 20 jegyet vettem közel harmincszorosan megtérült.
"Na, en most szalltam ki ebbol a vitabol, akik szerint siman minden problema nelkul lehet 99 ft-os repulojegyet venni , azokat ugysem lehet meggyozni hogy a fapadosok milyen olcso es jo szolgaltatast kinalnak"
Bocs, elirtam, ez igy ertelmetlen :)
Szoval azokat ugysem nem lehet meggyozni az ellenkezojerol.
Mindenki magára veheti a válaszom, aki szerint nincs 99 Forintért repülőjegy. Arra írtam, hogy valóban pár forinttal több lesz. De 49 forintért is volt pár hónapja repjegy, abból biztosan nem lesz még 99 se banki költségekkel együtt. :)
És igen, ez bárki számára elérhető. Csak van aki él vele, van aki meg azt akarja megmagyarázni, hogy ez márpedig miért is nem lehetséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!