Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez biztonságos...

Szerintetek ez biztonságos program? Valodi? Nem átverés?

Figyelt kérdés

Camp Leaders Hungary

Amerikai nyári diákmunka gyerektáborban 🇺🇸

Nagyon sok hirdetést latok ahol mondjak milyen jó meg ilyenek, és őszintén nekem nagyon jól jönne mert kellene pénz is, meg az angolomra is ráférne a gyakorlat a c1hez.

Csak felmerül a kérdés hogy mennyire biztonságos...

Esetleg volt valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

ma 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Amit nagyon hirdetnek, az a kutyának nem kell. Azért hirdetik.

De te tudod.

ma 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Én Campleders-szel voltam kint de már rég, 9 évvel ezelőtt. Maga a program jó, mindent elintéztek. Az ottani élményed nagyban függ attól milyen táborba kerülsz. Én nem panaszkodtam, persze kellett ténylegesen dolgozni ( ez volt akinek nem tetszett ) reggeltől estig és két hetente volt 1 szabadnap. Ahogy hallottam volt ahol kevesebbett melóztak, de volt olyan visszhang is hogy máshol alig kaptak enni. Vannak/voltak erre amúgy face csoportok, ott leszokták írni véleményeket az egyes helyekről.
ma 20:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!