Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek "gáz" szülőkkel...

Szerintetek "gáz" szülőkkel nyaralni?

Figyelt kérdés
20 vagyok.Nálunk nagy hagyománya van a tengeren nyaralásnak, ez már évek óta igy megy. Nem vagyok ilyen kocka tipus, sok barátom, haverom van, sokat járunk szórakozni, tehát nem vagyok az otthonülős tipus, viszont az igazat megvallva szeretek a szüleimmel menni nyaralni, akiket egyaltalan nem zavarok h ott vagyok :) terveztem idén külön menni Görögbe 2-3 haverral, de ugy gondolom, hogy mellette beválalom a családosat is. Szerintetek gáz ha valaki 20 évesen még eljár a tengerre a szüleivel? am. nagyon fiatalosak meg lazák meg minden.

2012. jún. 6. 23:14
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Én már 40 vagyok, de még mindig elmegyek minden évben az anyukámmal is. Szerintem az égvilágon semmi ciki nincsen abban, ha az ember jól érzi magát a családjával. Emellett utazom egyedül is, barátokkal is, de az évi egy utazást együtt soha nem hagyjuk ki.
2012. jún. 6. 23:19
 2/10 A kérdező kommentje:
hát szerintem sincs, de ez 40 évesen kicsit más. A mai fiataloknál az a trendi ha a haverokkal megy, és 10napot tölt el egy gyönyörű helyen úgy, h minden éjjel részeg, nappal meg alszik. Na szerintem ezt itthon is lehet csinalni, nem kell érte elutazni és jó sokat fizetni :D
2012. jún. 6. 23:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz amit te annak tartasz. A többi meg ne érdekeljen.
2012. jún. 6. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
amíg te nem tartod gáznak, addig nem is az. Mellesleg nem azért megyünk nyaralni együtt mert menő, hanem mert jól érezzük magunkat együtt. Ha ezt érzed, akkor menj velük és ne foglalkozz a többiekkel.
2012. jún. 6. 23:52
 5/10 anonim ***** válasza:
dehogy gáz. egyrészt egy csomoan nem tudnak menni nyaralni szoval örülj hogy nyaralsz meg hogy vannak szüleid és még szeretsz is velük lenni. aki szerint ez gáz annak bajok vannak fejben :)
2012. jún. 7. 02:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, de erre én is csak felnőtt fejjel jöttem rá :-)

14 évesen mentem el utoljára a szüleimmel nyaralni, pedig igazán fantasztikus helyekre vittek el, gyakorlatilag egész Ny- és D-Európát bejártuk, minden évben máshová mentünk, de tinikorban akkor azt gondoltam, már ciki a szülőkkel és sokkal menőbb a haverokkal, még ha velük max. Balaton vagy Velencei-tó vagy fesztiválozás fér bele.

Szóval sok évig nem mentem velük, aztán 30 felett rájöttem (ok, én is későn érő típus vagyok :-)))), hogy nincs ebben semmi gáz, amúgy nekem is teljesen jó fej, fiatalos szüleim vannak. Azóta voltam már csak anyukámmal is (Tunézia, Teneriffe), ill. apukámmal is (Jordánia) 1-1 hétre, voltunk a férjemmel és apukámmal, ill. volt már össznépi családi nyaralás is szüleimmel, gyerekeimmel.

2012. jún. 7. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se gáz, inkább azt tartom gáznak, hogy ma már gáz, ha az ember 14-15 éves kora között még foglalkozik a szüleivel.
2012. jún. 7. 10:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
14-15 "között" helyett "után" akart lenni:)
2012. jún. 7. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz szerintem, főleg, ha te még szeretsz velük nyaralni :) Én is imádom a családi nyaralásokat.
2012. jún. 8. 23:16
 10/10 anonim válasza:
32%
Ha külföldre mész,akkor nem ciki. Ha helyi strandra akkor szerintem gáz mint állat. Egy felnőtt ember nem az öregjeivel megy, hanem a szerelmével, a barátaival, de mivel én nem foglalkozom az égvilágon senkivel, így legfeljebb egyedül.
2012. júl. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!