Erdélyben voltatok már "nyaralni"?
Párommal oda szeretnék menni nyaralni, és még sosem jártunk külföldön. Tudtok város és szállást ajánlani, maximum 5 napra gondoltunk. Városnézés, kirándulás, stb.
Előre is köszönöm!
Mi a párommal tavaly voltunk Erdélyben. Székelyudvarhelyen laktunk egy gyönyörű helyen lévő panzióban (Horizont panzió), olcsó és szuper. Csak jót tudok mondani róla. Innét mentünk túrázni.
Madarasi hargita, Gyilkos tó, Békás szoros, Parajd sóbánya, Szováta. Elmentünk a brani Drakula kastélyba (Brassó mellett), rozynyoi várba. majd hazafelé a transfogarasi uton mentünk. Ez volt életem egyik legnagyobb élménye, leírhatatlan a látvány, ha tehetitek ezt ki ne hagyjátok. Még egy éjszakát megszáltunk Curtea de Arges-ba és felmentünk az igazi Dracula várba, 1480 lépcső vezet fel, kihagyhatatlan. Jól teszitek hogy elmentek Erdélybe, nagyon szép, az emberek kedvesek. Nekünk a Román területen sem volt gondunk, a Románok is teljesen normálisak voltak.
A matricát ne a magyar határ előtt vegyétek mert sokkal drágább. Mi egy hetet voltunk rengeteget autóztunk és sehova nem sajnáltuk a belépőt, viszont kaját hazulról vittük és így került 150E forintba. Mi még szeretnénk majd visszamenni.
Székelyudvarhelyen van egy isteni palacsintázó hely. Nem tudom meg van-e még, kint az udvaron lehet enni és minden leülő kis vackor felett nádtető van napernyő helyett, meg minden fából és nádból van, de nem tudom mi a neve.
4. Ti nem voltatok ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!