Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ez szerintetek jó ötlet?

Ez szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Elég mozgalmas hónapok vannak mögöttem,sokat streszeltem,holnap be kell mennem kórházba,ha kiengednek és rendbe jövök,akkor szeretnék elmenni egy hétre nyaralni vhová,de sajnos nincs kivel,ezért úgy döntottem,hogy egyedül megyek.Szerintetek ez jó ötlet?
2012. máj. 29. 14:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bár én is mehetnék egyedül. Mit nem adnék érte!
2012. máj. 29. 14:25
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek,aki írt
2012. máj. 29. 14:30
 13/15 anonim válasza:

ha te úgy gondolod, hogy egy hétig élveznéd, és megvannak a programok, amiket szivesen csinálnál mindenképp menj! bár én nem tudnék egyedül menni, halálra unnám magam..pláne egy hétig...de én itthon se birom ki egyedül egy két óránál tovább!

23L

2012. máj. 29. 14:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Én most megyek három hétre egyedül, szóval igen, szerintem jó ötlet. :)

26/L

2012. máj. 29. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Menj nyugodtan ,ne félj.

szakitás után én is befizettem egy 5 napos nyaralásra,wellnes,masszázs,esti zárt körü parti a vendégeknek.Féltem hogy mit fogok én ott csinálni,de végül olyan jó volt,alig akartam haza jönni.

2012. máj. 29. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!