Milyne ötlet lenne a naplómba leírni, hogy hogy kéne a szüleimnek nevelnie? 15/L
jó ötlet
azt is érdemes leírni, hogyha ők úgy "jobban" nevelnének, annak mi lenne az eredménye, tehát Te hogyan lennél ettől "jobbá".
aztán nevelés ide vagy oda, megpróbálhatnád te egyedül is elérni azt a CÉLT. hogy OLYAN legyél.
érdekes kísérlet lenne.
És ha megkérdeznék, hgy kislányom/fiam, de megváltoztál előnyödre, akkor te már tudnád, hogy ez mitől van :)))
egyébként mindig könnyebb mást kritizálni
biztos a szüleidnek is könnyebb lenne téged kritizálni, mint bajlódni veled!
írd le, lehet, hasznos lesz.
Ha olyat írsz, ami csak tini hülyeség, az is hasznos lesz, mert azon lehet majd röhögni, és fogni a fejed, milyen lüke ötleteid voltak ;)
feltétlenül hasznos lesz szerintem egyszer ha elteszed gondosan ezeket a naplókat és mind 20 felett mind mikor majd te is gyereket nevelsz majd előveszed és elolvasgatod, így onnan is tudni fogod, hogy gondolkodik egy 15 év körüli lány:) én sajnos elégettem a naplóimat nem tudom milyen felindulásból, talán féltem, hogy valaki megtalálja:(
23L
Nyugodtan írd le, én is leírtam. De most, hogy felnőttem, és gondolkozom a gyerekvállaláson, sokkal másképp látom a dolgokat, mint gyerekként. :)
Ezzel valószínűleg te is így leszel majd. De vicces visszaolvasni a feljegyzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!